- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- thesound: Segítőkészség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sal1
csendes tag
válasz
Vision
üzenetére
Voltam contractor itthon fokent magyar nagyvallalatoknal, de nem nagyon jott ki sokkal jobban a matek, mert altalaban legalabb egy, de inkabb ket fovallalkozo van feletted, akik az amugy se vegtelen dijazast meg tovabb csokkentik. Olyan evi 30 milliot tudtam kivenni a cegbol 1-2 evvel ezelott, de ennyit tudok keresni foallasban is es legalabb nyugi van.
Egyelore meg nem talaltam olyan kulfoldi projectet, ahol jo oradijat ajanlottak volna, sokszor olyan vicces szamokkal jottek nekem, hogy meg magyar viszonylatban is ciki volt. De keresgelek azert.
@tototos: Enterprise software industry jelenleg, de voltam mar sok teruleten. A legtobb ceg ahol mostanaban dolgoztam, Gartner MQ leader vagy visionary eppen, vagy az volt. Bar ez nyilvan BS.
Vannak meg juttatasok, amiket nem szoktam szamolni, teritenek egy csomo koltseget, nyilvan van cafeteria, home office tamogatas es stb. Oncall is lehetne, de mar evek ota nem vagyok hajlando vallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest