Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
abszolut nem gondolom, hogy önáltatásra jók, inkább kicsit hogy lassuk a szitunkat ...mindenhez képest
"elég sokan vannak akiknek még nálad is jóval több pénzük van" ilyen mindig is lesz; és ?
szerintem rendkivül fontos: [comparing-yourself-others]
"Comparing ourselves to others allows them to drive our behavior. .... Sometimes this comparison is motivating and sometimes it’s destructive.
...
You can be anything but you can’t be everything.
...
Comparisons between people are a recipe for unhappiness unless you are the best in the world. Which, let’s be honest, only one person is.
...
There is one thing that you’re better at than other people: being you. This is the only game you can really win."en egyertelmüen azt gondolom: egy bizonyos jövedelm ill. vagyon (a te jövedelmedböl szerintem minel hamarabb erdemes erre menni) felett nem azt érdemes nézni, az elég lesz, legyen elég, ... (én most kezdtem a 18. évemet home officeban es részmunkaidöben)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 1 / 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest