Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ziyan

aktív tag

válasz proof88 #41530 üzenetére

Itt a pont, kell egy kis flexibilitás mindkét oldalról, egy bolti eladónak tök mindegy, hogy 30 percre kizökkent, visszaáll a pénztárhoz és kész. A kódolásban van egyfajta mentális fókusz, ráadásul ha az egész nap azzal telik, és mondjuk pont nem sikerült teljesen kialudnod magadat, simán lehet, hogy 3 órára kifogysz az energiából, 4-re pedig ott akarod hagyni mára, mert értelme nincs agyi kapacitás nélkül, de még nincs meg a 8 óra, ezért kénytelen vagy rágódni rajta. Talán ahhoz hasonlítanám ezt, amikor új, ismeretlen dologba kell belerázódni, és abból áll ki a nap, hogy keresgéled, mit hogy honnan használj, nagyon kimerítő tud lenni.

Érdekes téma egyébként, mert az egyik barátom nem mentális munkát végez, esténként online játék alatt nagyon feltűnik, hogy sokszor neki megy az agyalás, én pedig csak követem, dicsérgetem, hogy neked aztán vág eszed... ilyen, amikor egy-egy nap mentálisan kimerítő, nem fizikailag :)

#41529 tboy93:
    Kár, sajnos ez a téma sokaknak fájó pont, minden oldalról (sokszor érthetően), de azért jó olvasni, hogy kinél mi a tapasztalat :) nem lenne rossz egy dedikált topik erre, ahol kibeszélhetjük ezeket az állandóan felbukkanó témákat - bár valószínűleg halott lenne, a legtöbben max. ide járnának.

Új hozzászólás Aktív témák