Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
velizare
üzenetére
Szó sem volt mérnöki alapozó tárgyakról. Középszintű matekról van szó, amit a közép érettségin is számon kérnek. Ideális esetben a felmérést (szeptember) megelőző jó pár hónapban erre készül az ember fia/lánya, mivel májusban van az érettségi. Oké, hogy közte ott van egy nagy system reset (nyár), de azért ezek olyan dolgok, amik nem törlődnek ki csak úgy hirtelen, mint pl. egy halom bemagolt évszám, vagy valami. Az meg, hogy nem várható el a középiskoláktól, hogy erre felkészítsenek, abszurd. Szerinted akkor mégis mi várható el a középiskoláktól? Annyi, hogy legyen fűtés, és ne fázzanak a szerencsétlenek, amíg ott lógatják a lábukat? Másrészt meg szerintem egy műszaki pályára olyanok jelentkeznek, akikben van valami érdeklődés a dolog iránt. Ha már érdeklődnek, akkor meg valószínűleg nem elégednek meg az iskolában (esetleg hiányosan) oktatott anyaggal. (Persze hallottam én is olyanról, akit a szülei kényszerítettek a műszaki pályára, pedig őt totál nem érdekelte az egész, de az olyanokból nem is nagyon lesz diplomás mérnök.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Tápos kibeszélő offtopik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Linux Mint
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest