- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos #39084 üzenetére
Mumshad csinálja és a CKA & CKAD tréning kapcsán (udemy) kapcsán használtam. Részemről abszolút ajánlott.
OFF: személy szerint a hátamon feláll a szőr, ha meghallom az indiai/pakisztáni akcentust, de neki minimálisan van.
#39096 emvy: alapvetően egyetértek. Annyival szeretném árnyalni, hogy nekem eddig az vált be a legjobban egy új terület megtanulásában, hogy:
- el kell kezdeni egy projektet, aminek kapcsán rengeteg oldalt kell végigböngészni, hogy hogyan is kellene megcsinálni -> jó sokat szívni a különböző problémákkal
- ha elkészül nem túl szépen, akkor érdemes egy kurzust megcsinálni, amivel a korábban felszedett tudás rendszereződik és összeáll a nagy kép.
- tech leaddel beszélgetni és tovább mélyíteni a tudást, ami már túl nagy effort lenne csak kizárólag az internetre hagyatkozni.Ez most nagy vonalakban írtam le, de nekem eddig ez vált be a legjobban. A "szívás" rész elengedhetetlen a valódi tudás elsajátításhoz.