Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Tegyük hozzá, hogy az emberek egy része csettintésre elalszik, és onnantól kezdve off, mint pl néhány haverom, de egy másik része (pl én meg néhány másik haverom) nem, vagy ha igen, akkor 10 percen belül felébred arra hogy a lépcsőházban ugat a kutya, vagy a szomszédban bebaszták a konyhaszekrényt ajtaját, és így elég necces eljutni a mélyalvás szintjéig, ha x percenként folyton valami zaj miatt folyton magamhoz térek, pedig csak a mélyalvásig szeretnék eljutni, ahonnan már semmi nem ébresztene fel.
Tudom van füldugó, de ritkán használom mert nem szeretem ennyire kizárni magam a környezetből.
Ezt soha nem fogják megérteni rendesen az egyik, illetve a másik csoport tagjai.
Ez olyan mint hogy én állandóan seggel parkolok mindenhova be, hogy elindulásnál csak előrefele kelljen menni, más meg orral parkol be, és indulásnál tolat ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Arc Raiders
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- SONY PS4 PRO
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest