Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
Most meséltek egy sztorit az új kollégák. Volt valami senior fejlesztő, vagy paraméterező a banki számlavezető rendszernél. Kapott egy új főnököt, aki nekiállt vele kekeckedni. Mondta neki, hogy figyelj, én itt voltam előtted is, itt vagyok most is, és akkor is itt leszek, amikor te már nem.
Poén lehet ilyen helyzetben lenni.Van ilyen, de szvsz gyakoribb amikor az adott kolléga csak beképzeli, hogy ő nélkülönözhetetlen. Nálunk pl. először akkor kezdték el kongatni páran a vészharangot, amikor a műszaki igazgató kilépett (több mint 10 évig vitte a core fejlesztést). Utána, amikor az architekt is elment, majd amikor az egyik senior dev is lépett. Érdekes módon nemhogy nem omlott össze minden is, hanem azóta mintha jobban mennének a dolgok (az igazgatón kívül mindegyik elég toxikus alkat volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Poén lehet ilyen helyzetben lenni.