Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
Sziasztok,
Ki mit lát a bécsi IT-s piacról? Bnőm kint dolgozik, odahúzna mert h ott milyen jó is az élet szerinte (pénzügyi okok miatt főleg). De hát megnéztem a kinti lakásárakat (Bécs környékén is) és leginkább lehangolódtam...
No de mi a helyzet IT fronton? Ahhoz képest h az átlagemberek istenítik, én még nem érzem az erőt h kimenjek. Relatíve kevés megkeresés érkezik onnan (én meg kimondottan oda soha nem is kerestem). Amúgy Data-s területen vagyok contractorként. (Engineer/Scientist etc.)
LinkedIn-s hirdetések alapján €45K-70K (br) között változnak a nyilvános fizuk. Ha ezt lenettósítom, akkor olyan €2.7K-3.7K jön ki (12-re leosztva, 13. és 14-t belekalkulálva). Ez abszolút nem tűnik annyira erősnek én úgy érzem. Ráadásul ennyit most is összehozok itthon. Vagy rossz helyen nézelődöm? Én nekem nem akar kijönni a matek ránézésre - bár ezek alkalmazott fizuk, hozzáteszem.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest