- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
developer007
újonc
válasz
developer007
üzenetére
jövök egy ápdéttel: 27 éves lettem.
nagyjából egy hónapja megkerestek LinkedIn-en. Egy kvázi outsourcing cég, de nem projekt munkára, hanem egy stabil német partnerüknek keresnek fejlesztőket .net, kubernetes, (private)cloud munkára (a magyar cég alkalmazna).
Elég jó match-nek tűnt elsőre is, és már az első üzenetben volt bérsáv: 1.6-2M
Alapvetően senior fejlesztőket keresnek, én mediorként definiáltam magam (és a cv-m sem sugall mást, 3 év tapasztalattal), így kiegyeztünk a sáv aljában (ami így is a jelenlegi+80%
).
Volt pár kör interjú, még végleges visszajelzés nincs, de szerintem kifejezetten jól ment: az utolsó körben a (német) partner cég CEO-jával beszélgettünk jó hangulatban majdnem egy órát (angolul).A mindset, munkakörnyezet, munkaszervezés abszolút emberközpontúnak tűnik, flat structure, nem hierarchikus, önszerveződő csapatok stb. Nem bullshitnek tűnt, az ember rendesen elmondta a tapasztalt problémákat is, meg azt is hogy hogy oldották fel őket..
Mivel még van pár nap a visszajelzésre, elmentem ezzel a management-hez, hogy tudom hogy december környékén lenne bértárgyalás, de jelen feltételek között esélytelen hogy maradjak, szóval találjanak ki valamit, ha meg szeretnének tartani.
Külön izgalmas, hogy pont bővülés előtt áll a cég, nő az ügyfélkör, nincs sok (velem együtt összesen 2-3) tapasztalt fejlesztő ezen a terméken, szóval úgy érzem nekik elég rossz stratégiai döntés lenne elengedni engem.. nekem sincs semmi gondom a mostani hellyel, nem is jelentkezgettem semerre, amíg nem jött ez a megkeresés. Full rugalmas, nyugis, általában jól tervezhető, értelmes kollégák, ésszerű folyamatok.Most itt a hétvége aludni rá párat, jelenleg nem igazán tudom számszerűsíteni, mennyiért maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS routerek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MiIphone 13 Mini 128Gb-gyönyörű-100% akku
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).