Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#34278) Reggie0 válasza dellfanboy (#34243) üzenetére


Reggie0
félisten

Ha nem akarsz termeszetbe jarni kirandulni, akkor egesz jol el lehet lenni. Gyerek miatt akkor kezd kellemetlenne valni, amikor elkezdik a nemek szerinti szetvalasztast. Amugy siman megerheti, raadasul mivel 3. orszag es nincs semmilyen egyezmeny, igy 2. ev utan mar adomentesen telepulhetsz haza. Annak nezzel utana, hogy mi ott a jogsi feltetele, es le kell fordittatni a magyar jogsit arabra, hogy ujravizsgazas nelkul megkapd, mert kint letenni eleg nagy szivas tud lenni.

Mondjuk szaudiban nem tudom mennyire megy fel a meleg, de az arnyakban 50 fok azert lehet 55 is a varosban. De messze nem olyan rossz, mint az itthoni 35 fok, nem izzadod magad tocsogosra. Klimazni meg kemenyen klimaznak mindent, ertsd 24 fokra, nem sporolnak meg 8 fokoznak mint itt europaban.

Alkohol tiltott, de ha idoben foglalsz jegyet, akkor kb. 10ezerert megvan egy kor abu dzabi-ba, ott mar arulnak :)

Ha csak par evre mennel ki en megfontolnam a helyedben, ott nagyon jo uzleti kapcsolatokat lehet kiepiteni, ha kelloen kozvetlen vagy hozza. Es ott sokkal jobb a vasarloero, mint itthon, azaz az uzleteken nem fillerbszoskodnak ugy mint itt.

Amugy mit kene dolgoznod a line-on? Konkretum nem kell, csak a szakterulet erdekel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.