- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Akkor most volt sok olyan tárgy ami tényleg hasznos, vagy csak magolni kell...
Ööö igen.
Például az "algoritmusok és adatszerkezetek" tantárgy talán az egyik leghasznosabb volt. Tudod hogy nézett ki a vizsga? Előtted a papír és írd le X adatszerkezetet meg Y algoritmust, amit leadtak órán. Ne mondd nekem, hogy ez olyan hűde jól leméri a megértésedet meg algoritmizálási skilledet. Ha bemagoltad a jegyzetet, akkor sima 5ös, ennyi. (Hozzáteszem, a gyakorlat nagyon jó volt ebből a tárgyból, arra tényleg megérte bejárni és gyakorolni, tanulni)(#3392) Oppenheimer
Vettem, értem. Az a helyzet, hogy elég sokat interjúztatok, így tök jól látható, hogy mennyit ér az egyetemi képzés. Nekem az nem elfogadható, hogy valaki elvégez egy BSC-t és alapvető dolgokkal nincs tisztában, illetve a legegyszerűbb programozós feladatot sem tudja megoldani.
Lehet, hogy tévedek sokmindenben, tényleg nem tegnap jártam egyetemre. Amit látok, az az egyetemi képzések eredménye, az output, ami kijön ezekből az intézményekből, és hát nem túl rózsás a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs