- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Sztenly
üzenetére
Nagyon röviden annyi, hogy eddig dolgoztam havi szinten 6-7 napot a régi munkahelyemen (repüléssel kapcsolatos dolog, ez a 6-7 napos 24 órás beosztási lehetőség sajnos teljesen megszűnt). Nem multi, egyedül, vagy másodmagammal voltunk egy több irodából álló helyiségben, ha akartam bent voltam, ha akartam tekeregtem kint. Emellett hobbiból kamionoztam havi 4-5 napot. Szóval finoman szólva nem ebben a világban voltam, ahová most csöppentem.

Igazából azért indultam ebbe az irányba és nem a kamionba, hogy nehogy a házasságom kárára menjen, továbbá egész jó előrelépési lehetőségek vannak a cégen belül pozícióban és anyagilag is, szóval rápróbáltam. De nem az az inges, szövetnadrágos, belépőkártyás arc vagyok/voltam. Fura. Meglátjuk. Ismerősnek az angol volt a nyűgje itt, nekem azzal nincs gond, de minden egyéb meg más világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Renault, Dacia topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest