- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Azt mondták, hogy minden nagyon le van szabályozva egészen apró pici szinten is és egyáltalán nem lehet rugalmasnak lenni, ami egyes problémák megoldásánál plusz időt jelent.
Ez iparágfüggő. 2 amcsi cégnél dolgozom, az egyik pénzintézet, a másik egy termelő vállalat. Ég és föld a két cég, tényleg, össze se lehet hasonlítani. A pénzintézetben nagyon komolyan veszik az IT secet, az auditot, minden szépen le van szabályozva, a change management, incident management, stb vérprofi. Illetve törekednek rá, hogy az legyen. A másik helyen meg...haha, inkább káosz.
Szerintem ez inkább a törvényi előírások derivatívája. Amcsi céggel legtöbben a pénzügyi szférában találkoznak (pl. MS, Blackrock), ott meg szigor van szabályozó oldalon, ez begyűrűzik a céghez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ez inkább a törvényi előírások derivatívája. Amcsi céggel legtöbben a pénzügyi szférában találkoznak (pl. MS, Blackrock), ott meg szigor van szabályozó oldalon, ez begyűrűzik a céghez.