- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Egy ideje követem a topikot, de nem látom még át jól a helyzetet. Nem rég végeztem egy OKJ-s webprogramozói iskolával, kb. annyit is nyújtott amennyit vártam tőle, tehát mindenbe belekóstoltunk egy kicsit és az sem volt túl napra kész.
Ellenben ahogy látom, szinte bármihez lehet találni jól használható tutorialokat, már csak az a kérdés, hogy alapvetően merre érdemes elindulni? A szakmában szeretnék elhelyezkedni, de ahogy körbenéztem nagyon különböző igények vannak.
Persze hosszabb távon szeretnék mindenbe belekóstolni, de hátha a tapasztalatotokból kiindulva tudtok ajánlani különböző útvonalakat.Eddig a Laravel és Twitter Bootstrap keretrendszerrel foglalkoztam, minimális jQuery-vel . Tetszik az MVC struktúra, mint ahogy a keretrendszerek használata is, de nem ragaszkodom különösebben a PHP-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest