Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboy93
üzenetére
Na jó, ez megint olyan, hogy agyakorlatilag nem Budapestre jársz be dolgozni.
Miközben sokan de, nálunk az iroda a 13 közepén van, és többen is Tökölről-Miklósról jönnek be. Hát, szívás, na! Illetve megint az, amit írtam, hogy innentől akkor bekorlátoztad magad munkahely szempontjából is.Múltkor írtam már, hogy nem fog ez örökké tartani, gyerekek! Az autók szépen ki lesznek szorítva a városból, mindenhol ez megy Nyugaton. Akkor meg az agglósok szépen felszállnak majd a buszra. És ez így van jól.
Tegnap elvittem a szekeret szervizve (Budakeszi), otthagyósra. Budakeszinek hírhedten szar a tömegközlekedésre, ehhez képest 10-percenként jár a busz a Széll Kálmán térre. És jól is haladna, ha nem állna a kocsik miatt a dugóban. Persze minden autóban 1 ember.
Már alig várom, hogy bevezessék a dugódíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - OFF topic
- Autóhifi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miközben sokan de, nálunk az iroda a 13 közepén van, és többen is Tökölről-Miklósról jönnek be. Hát, szívás, na! Illetve megint az, amit írtam, hogy innentől akkor bekorlátoztad magad munkahely szempontjából is.