- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Értem én. Az előző komment elsősorban oda szólt, amire válaszoltam, annak az értelmezése, amire meg ő válaszolt.
Azt már írtam, írtuk korábban neked címezve is, hogy a kényelmes helyen is lehet hasznosan tölteni az időt. Sőt, valószínűleg a mostani főnököd is örömmel ad több feladatot kevesebb fizetésért, ha szereted a kihívásokat
Az üzemeltetés szerintem egyébként sem a folyamatos küzdelemről kell szóljon, hanem arról hogy a megfelelő felépítés után már stabilan teljesíti a rendszer a feladatát. 
Azt hiszem már az is szóba került, hogy majd pár év múlva, ha a család nem a szüleid, hanem feleség és gyerekek kontextusban szerepel, akkor még nagyon fog hiányozni az a szabadidő, amivel most nem feltétlen tudsz élni

A tartalék téma kapcsán jó, hogy támogatod a szüleidet. Viszont, ha közben egyik hétről a másikra élsz, váltol egy rosszabbnak tűnő helyre, aztán meg ha kiderül, hogy mégsem olyan jó robotolni, akkor már nem feltétlen tudsz megint kényelmes helyre visszakerülni. Tartalék nélkül meg fel sem mondhatsz csak úgy, hanem rögtön kell valami alternatívát találni, nem válogathatsz, mert a számlák nem várnak.
Szóval szerintem nem bántásból kaptál kritikákat, csak úgy tűnik, hogy eddig elég kegyesen bánt veled az élet és nem annyira gondolkodsz előre. Persze, jól hangzik, hogy szakmai kihívásokat szeretnél, mert fejlődni akarsz. De közben arra is gondolni kell, hogy anyagi biztonság is meglegyen, mert nagyon gyorsan két szék közé lehet ülni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az üzemeltetés szerintem egyébként sem a folyamatos küzdelemről kell szóljon, hanem arról hogy a megfelelő felépítés után már stabilan teljesíti a rendszer a feladatát.