Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Értem én és köszönöm is, nyilván ezekből is tanul az ember. Szerencsésnek is mondhatom magam, hogy úgymond pályakezdőként jó helyre kerültem és szép lassan kúszott fel a fizum ennyire.
Mondjuk azt azért hozzá kell tennem, hogy karácsonykor, ünnepekkor, hétvégén, este is dolgozni kell, műszakban, teljes rendelkezésre állással, panaszkodhatnék hogy 2 éve nem volt karácsonyom és amíg más a halászlevet tunkolta mákos bejglivel, addig én az ügyfelek f@szságait hallgattam. Persze nem sírok, valamit valamiért, nehogy félre értse senki.
Szóval nem csak annyi a helyzet, hogy reggel fél8-8-ra bezötyögünk és du 4ig facebook,index stb.... Üresjárati időmben meg nyilván tanulok, bár ezzel csak én vagyok így. Sajnos a munkatársaim is olyanok hogy a hátam közepére sem kívánom őket. Múltkor azt megjegyezték, hogy miért nyomtatok 500 oldalas könyvet (megjegyzem 2 év alatt egyszer). Főnökhöz kapásból szaladtak, ő is kérdőre vont, én meg megmutattam milyen könyvről volt szó (Server 2012). Mondtam neki ha baj az hogy valaki a szabadidejében tanul és nem mást csinál, akkor elnézést, de én nem ilyen vagyok.
Nem akarom szétoffolni a topikot, egy kicsit felnyílt a szemem, pár emberrel még beszélgettem, mindenki azt tanácsolja hogy maradjak a seggemen, majd ha a képzettségem és a cert.-ekkel oda értem hogy tudok mit lengetni, akkor lépek még többért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest