- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Az a baj, hogy ti itt a magyar MBAkbol indultok ki, na most ezek zome olyan messze van az MBAtol mint Mako Jeruzsalemtol. Javareszt felpimpelt vezetes szervezes tanfolyamok angolul. Na most ez semmi. Nekem is volt fonokom aki csinalt egy ilyet egy magyar kozgaz egyetemen, hat kb semmi ertekelheto valtozast nem okozott az eredmenyessegeben.
Ugyanakkor ismertem olyat, aki elvegezte a Sankt Gallen egyetem MBAjet, ami tobbtizezer chfbe kerul evente es igen, jellemzoen top cegek kuldik oda a top embereiket, na ez a tag ez olyan penge volt a sajat teruleten, hogy teljesen ertheto volt, mit is keres ott. Tapsinak teljesen igaza van, altalaban ezekre a helyekre nagyon tehetseges magas szintu vezetoket iskolaznak be, akikbol topmanagereket akarnak faragani. Es akkor meg az abszolut top-rol, a Harvardrol es tarsairol nem is beszeltunk. Ez teljesen mas liga mint a magyar moricka mba szerencsetlenkedes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Objektívek topikja
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- Torrent meghívó kunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS Xeon E-2286M RTX 5000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest