Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Az a baj, hogy ti itt a magyar MBAkbol indultok ki, na most ezek zome olyan messze van az MBAtol mint Mako Jeruzsalemtol. Javareszt felpimpelt vezetes szervezes tanfolyamok angolul. Na most ez semmi. Nekem is volt fonokom aki csinalt egy ilyet egy magyar kozgaz egyetemen, hat kb semmi ertekelheto valtozast nem okozott az eredmenyessegeben.
Ugyanakkor ismertem olyat, aki elvegezte a Sankt Gallen egyetem MBAjet, ami tobbtizezer chfbe kerul evente es igen, jellemzoen top cegek kuldik oda a top embereiket, na ez a tag ez olyan penge volt a sajat teruleten, hogy teljesen ertheto volt, mit is keres ott. Tapsinak teljesen igaza van, altalaban ezekre a helyekre nagyon tehetseges magas szintu vezetoket iskolaznak be, akikbol topmanagereket akarnak faragani. Es akkor meg az abszolut top-rol, a Harvardrol es tarsairol nem is beszeltunk. Ez teljesen mas liga mint a magyar moricka mba szerencsetlenkedes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest