Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Nem, mivel bőven 2M fölött kért a legdrágább jelölt, akit felvettünk helyette (picit kevesebb mint a feléért), az is 7 számjegyű fizut kapott.
Egyébként nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy a pentesterek (hívjuk akkor őket így) jobban keresnek, mint a soft security-sek (IT auditor, stb.), legalábbis könnyebben találunk a Hays-hez képest relatíve alacsonyabb összeggel jelentkezőket (legalábbis ha azt nézem, hogy mindkét területen 1-1 nemzetközi cert a beugró).Más: Engem megkerestek senior vulnerability management analyst-ra, mondtam h bruttó 1,6 óriási csend lett, megkérdezte hogy havi össz bruttó juttatásokkal? Mondom nem-nem, havi alapbér.
A Hays-ben az egyetlen értelmezhető security-s pozíció az IT Security Consultant, ez a 2022-es kiadásban a senior esetében úgy néz ki, hogy 1.3M a közép, 1.5M a teteje. Nem tudom, hogy a Hays az csak havi bért jelent-e, vagy teljes juttatást (BTW csak utóbbi esetében állok pont a középértéken, a magánhasználatra is megkapott céges autót nem számítva juttatásként), de akármelyik is, némileg fölé lőttél - nem csoda, hogy lefagytak. Nyilván van pár hely, ahol megadják - de messze nem általános, ahogy ez a példa is mutatja (erről dumáltam korábban, és ahogy vártam, le is lettem hurrogva...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).