Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz VágniValó #28157 üzenetére

Nem, mivel bőven 2M fölött kért a legdrágább jelölt, akit felvettünk helyette (picit kevesebb mint a feléért), az is 7 számjegyű fizut kapott.
    Egyébként nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy a pentesterek (hívjuk akkor őket így) jobban keresnek, mint a soft security-sek (IT auditor, stb.), legalábbis könnyebben találunk a Hays-hez képest relatíve alacsonyabb összeggel jelentkezőket (legalábbis ha azt nézem, hogy mindkét területen 1-1 nemzetközi cert a beugró).

Más: Engem megkerestek senior vulnerability management analyst-ra, mondtam h bruttó 1,6 óriási csend lett, megkérdezte hogy havi össz bruttó juttatásokkal? Mondom nem-nem, havi alapbér.

A Hays-ben az egyetlen értelmezhető security-s pozíció az IT Security Consultant, ez a 2022-es kiadásban a senior esetében úgy néz ki, hogy 1.3M a közép, 1.5M a teteje. Nem tudom, hogy a Hays az csak havi bért jelent-e, vagy teljes juttatást (BTW csak utóbbi esetében állok pont a középértéken, a magánhasználatra is megkapott céges autót nem számítva juttatásként), de akármelyik is, némileg fölé lőttél - nem csoda, hogy lefagytak. Nyilván van pár hely, ahol megadják - de messze nem általános, ahogy ez a példa is mutatja (erről dumáltam korábban, és ahogy vártam, le is lettem hurrogva... ;] ).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés