Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
válasz
üzenetére
Én 9 évet húztam le kinn, ebből az elsőt Ausztriában. Ott még nem volt semmi gond, mert kezdetben még Magyarországról jártam át, aztán meg amikor beköltöztem Bécsbe, akkor is kb minden hétvégén hazamentem. Aztán jött 8 év Svájc, na ott viszont végig volt bennem egy ilyen nem is tudok erre jobb szót fenyegetettség érzés, tehát kb az, hogy ha történik valami gebasz, akkor csak magadra számíthatsz. Aztán persze idővel ahogy az embernek lesznek helyi barátai ez csökken, de sose múlt el teljesen.
Úgyhogy amikor megszületett a lányom, haza is jöttünk egyszerűen szükség volt némi családi support-ra... (de szerintem ha eléri az iskoláskort megyünk is vissza mint a pinty.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest