- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
az Atlag Mo-n nem 3 honap mint probaido amikor barmelyik fel indoklas nelkul kilephet a kapcsolatbol? akkor mit benazunk probanap/probahettel? a hr nem tud osszerakni egy normalis kivalasztasi folyamatot. kotve hinnem 1 probanap/1probahet barmifele produktom leszallitasat lehetove teszi. vagy sori munkasokrol beszelunk?
palyazgatok ide-oda de alt. szoktam beszelni a kozvetlen fonokkel, 1-2 seniorral a leendo csapatbol, de neha meg masik uzleti teruletrol is ( a HR hadsereget ne is emlitsem), esetleg HQ+ ilyen olyan tesztek. es nem tudjak eldontani hogy jo lennek-e?
most pl. az amazonnal az 5.koron vagyok eleg sok arrcal beszeltem de meg mindig hatra van egy 6.boss..
mar filozok ha legkozelebb irnak, akkor irok nekik, hogy kossz eleg volt mar nem erdekel a pozicio
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mar filozok ha legkozelebb irnak, akkor irok nekik, hogy kossz eleg volt mar nem erdekel a pozicio