Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz H A M M E R #25928 üzenetére

Szerintem is túlgondoltad... Meg kicsit ferdítettél is..és kontextusból kiragadtál...
    Ez itt most 1 konkrét hely. Itt vagy 1 éve...ráadásul outsource... ha van mögötted 5 ilyen 1 éves váltás az nyilván nem néz ki jól... De most hagyjuk is ezt a vonalat.
    A két oldal elégedettsége nem állandó. Ez onnantól érdekes kérdés, hogy van valami problémás helyzet. Valaki nem elégedett valamivel. Jelen esetben te. Itt az a kérdés, hogy te meddig vagy hajlandó elviselni azt a számodra nem komfortos helyzetet... Lehet 2 hónap múlva változnak a szelek és jobb lesz a helyzet és lehet szó emelésre. Ezt nem lehet tudni... Neked kell érezni mekkora a tűréshatárod...
    A cég oldaláról nézve te sem feltétlenül vagy mindig a legjobb formádban. Fordított helyzetben az első gyengébb megmozdulásod esetén kirúgnak... Egy ilyen helyzetben milyen gondolataid lennének?

Az én eredeti gondolatmenetem arra vonatkozott, hogy ha valaki az első, számára kedvezőtlen válasznál új helyet keres...az nem lojális. Ha tűri a nehéz helyzetet és kitart azt jobb helyeken megjegyzik. Én jobban bízom olyanokban akikkel túléltem egy szaros projektet, mert tudom, hogy kemények és nem adják fel az első akadálynál. DE! Azt szeretném hangsúlyozni, hogy itt nem arról van szó, hogy életed végéig kell rabigát vállalni. Ha terelés van, meg időhúzás és nem korrekt a kommunikáció akkor nincs miért lojálisnak lenni. A lojalitás akkor érdekes, ha jelentős részben elégedett vagy, csak jön egy kisebb hullámvölgy... Ha egyeztetés után sincs hónapokig változás és kilátástalanná válik a helyzet megoldása, akkor nem vagy a lojalitás miatt kötve...pont abban merült ki a lojalitásod, hogy esélyt adtál a javulásnak. Nem történt meg. Elmész... Kész.

Új hozzászólás Aktív témák