Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
H A M M E R
üzenetére
Szerintem is túlgondoltad... Meg kicsit ferdítettél is..és kontextusból kiragadtál...
Ez itt most 1 konkrét hely. Itt vagy 1 éve...ráadásul outsource... ha van mögötted 5 ilyen 1 éves váltás az nyilván nem néz ki jól... De most hagyjuk is ezt a vonalat.
A két oldal elégedettsége nem állandó. Ez onnantól érdekes kérdés, hogy van valami problémás helyzet. Valaki nem elégedett valamivel. Jelen esetben te. Itt az a kérdés, hogy te meddig vagy hajlandó elviselni azt a számodra nem komfortos helyzetet... Lehet 2 hónap múlva változnak a szelek és jobb lesz a helyzet és lehet szó emelésre. Ezt nem lehet tudni... Neked kell érezni mekkora a tűréshatárod...
A cég oldaláról nézve te sem feltétlenül vagy mindig a legjobb formádban. Fordított helyzetben az első gyengébb megmozdulásod esetén kirúgnak... Egy ilyen helyzetben milyen gondolataid lennének?Az én eredeti gondolatmenetem arra vonatkozott, hogy ha valaki az első, számára kedvezőtlen válasznál új helyet keres...az nem lojális. Ha tűri a nehéz helyzetet és kitart azt jobb helyeken megjegyzik. Én jobban bízom olyanokban akikkel túléltem egy szaros projektet, mert tudom, hogy kemények és nem adják fel az első akadálynál. DE! Azt szeretném hangsúlyozni, hogy itt nem arról van szó, hogy életed végéig kell rabigát vállalni. Ha terelés van, meg időhúzás és nem korrekt a kommunikáció akkor nincs miért lojálisnak lenni. A lojalitás akkor érdekes, ha jelentős részben elégedett vagy, csak jön egy kisebb hullámvölgy... Ha egyeztetés után sincs hónapokig változás és kilátástalanná válik a helyzet megoldása, akkor nem vagy a lojalitás miatt kötve...pont abban merült ki a lojalitásod, hogy esélyt adtál a javulásnak. Nem történt meg. Elmész... Kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest