- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Rendszermérnök, Rendszergazda, Helpdesk, Info "vezető", Szoftvertesztelő... Informatikai idegennyelvű cégen belüli kapcsolatártó stb. Voltam én már minden ami lehet. Néha még kódoltam is habár személy szerint rühellek. Annyi előnyöm, volt azért, hogy infós fakon végeztem anno, normális oktatásból... nem a némá egér bill turbo pascal

Ne feltétlen Helpdeskel kezdtem level 1-2-3 ban volt részem. Magyar-Angol. Engem kifejezetten idegesített az elején, mert nem feltétlenül vagyok egy türelmes fajta, de én örülök neki mert azért megtanított kezelni a "hülyeséget".
Helpdesken a 3 level közötti előrelépési lehetőség van. Illetve nagy cégeken belül ezeken belül is vannak rétegződések.
Idegen nyelven jobb. Egyrészt még jobban elsajátítod az idegennyelvet, másodrészt több pénz.
Személy szerint én ide oda ugráltam az elején fél-egy évente. Aztán most körvonalazódik azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Synology NAS
- Tápos kibeszélő offtopik
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest