Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galfy

újonc

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg Budapesten keresek munkát, IT supporttal szeretnék foglalkozni. Dolgoztam 2nd line supportosként 1 évet, és ilyen általános it guyként másfél évet, közepes méretű (100-200 fős) cégeknél. Kellett csinálni a gépek kompresszoros kifújásától, periféria cserélgetésen keresztül a nyomtató szerver állítgatásig, AD és Exchange szerver alapszintű nyomkodásáig (gépek, userek, fiókok felvétele, törlése, jogosultságok állítása, ilyesmi) minden. Csak windowshoz értek kliens és szerver oldalon is, szerver oldalon amúgy sem túl sokat, csak az említett alapokat (nyomtatókat felvenni, beállítani, jogosultságok kezelése, logon script állítgatás főleg meglévő alapokból, szóval semmi túl komoly). Amikor lehetett részt vettem a különböző projektekben, átállás multifunkciós gépekre a sok asztali nyomtatóról, hibajegykezelő rendszer bevezetése ilyesmi. Kliens oldalon win tekintetében elég sok dolgot tapasztaltam, szoft- és harveres hibák kiszűrése, megoldása rendben. Alap szintű hálózati ismereteim vannak, és a szerver teremben is eltalálok, patchelgetés, a meglévő infrastruktúra üzemeltetése szintjén. Papírom sajnos nem nagyon van semmi, érettségi és közép angol, ami írásban megy is, szóban nagyon keveset kell használnom.

Szóval elég alap ismereteim vannak, viszont szeretnék majd tovább lépni, többet tanulni erről. Milyen fizetés reális ilyen tudással és ennyi tapasztalattal jelenleg budapesten?

Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák