Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz thomasthomas #16628 üzenetére

    "Ezek után szoktam mosolyogni azon, mikor IT-s cégek hirdetik magukat hogy központi helyen, modern környezetben stb. Igen, tömegközlekedéssel mindenki pont ugyanannyira sziv - sokszor nagyot."

    Mert ez előny.
    Egyrészt aki nem peremvidéken él, annak egyértelműen jobb a helyzet. Aki peremvidéken él, annak az esetek túlnyomó többségében szintén előny: azt leszámítva, h mondjuk valaki a reptér környékén lakik s ott is talál munkát, még mindig jobban jár egy belvárosi munkahellyel mintsem egy újpesttől északra elhelyezkedővel, nem?
    Másrészt ha ne adj isten munka után kimozdulna az ember moziba, színházba, sörözni vagy bármi, akkor is jobban jár, ha a belvárosban végez a munkájával elötte.

    Én egyébként már évek óta biciklivel járok jobb időben munkába, volt h majdnem 1 h volt betekerni, ráadásul a váci úton is kellett kocsik között cikázni, semmi gondom nem volt vele, legalább nem volt szükségem beérkezés után kávéra, mert befelemenet már 2x infarktust kaptam :D jelenleg kb 10 perc biciklivel a munkahelyem, bkvval 15 perc, motorral 10-15 perc, kocsival pedig 20-30 perc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés