- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
válasz
horush
üzenetére
Eddig Szegeden és nyugatabbra éltem nagyvárosban. Mindkettőben jó volt a kerékpáros és tömegközlekedés is. Az autó viszont nem annyira vagy inkább közepes / középsz@r, de legalább volt választási lehetőség mindenkinek.
Bp. a fentiek után hatalmas csalódás volt, hiszen én alapjában véve a biciklit mindig jobban preferáltam illetve preferálom is. Nincsen tömegnyomor, nem késik, nem kell várni rá stb. Ami nekem nem tetszik az inkább az, hogy nincsen választási lehetőség sem. Tömegközlekedés van, és ennyi. Biciklis közlekedés csak külvárosban értékelhető - belvárosban csak szakaszok vannak, ahol jó. Azoktól 500 m-re is már olykor gyalázatos / idő kérdése és elcsapnak; s jellemzően nem azon az x darab szakaszon közlekedik az ember - ez az, amire nem gondolnak a látványberuházásoknál sem.
Az autós közlekedés meg egyenesen rémes itt - de ez legyen a legnagyobb probléma. Ha a másik kettő legalább közepes vagy jó lenne, nem lenne okom a panaszra semmi.
Ezek után szoktam mosolyogni azon, mikor IT-s cégek hirdetik magukat hogy központi helyen, modern környezetben stb. Igen, tömegközlekedéssel mindenki pont ugyanannyira sziv - sokszor nagyot. Alternativa nincs, és nem is lesz egyhamar ilyen berendezkedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Microsoft Excel topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest