Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thomasthomas

tag

válasz horush #16623 üzenetére

Eddig Szegeden és nyugatabbra éltem nagyvárosban. Mindkettőben jó volt a kerékpáros és tömegközlekedés is. Az autó viszont nem annyira vagy inkább közepes / középsz@r, de legalább volt választási lehetőség mindenkinek.

Bp. a fentiek után hatalmas csalódás volt, hiszen én alapjában véve a biciklit mindig jobban preferáltam illetve preferálom is. Nincsen tömegnyomor, nem késik, nem kell várni rá stb. Ami nekem nem tetszik az inkább az, hogy nincsen választási lehetőség sem. Tömegközlekedés van, és ennyi. Biciklis közlekedés csak külvárosban értékelhető - belvárosban csak szakaszok vannak, ahol jó. Azoktól 500 m-re is már olykor gyalázatos / idő kérdése és elcsapnak; s jellemzően nem azon az x darab szakaszon közlekedik az ember - ez az, amire nem gondolnak a látványberuházásoknál sem.

Az autós közlekedés meg egyenesen rémes itt - de ez legyen a legnagyobb probléma. Ha a másik kettő legalább közepes vagy jó lenne, nem lenne okom a panaszra semmi.

Ezek után szoktam mosolyogni azon, mikor IT-s cégek hirdetik magukat hogy központi helyen, modern környezetben stb. Igen, tömegközlekedéssel mindenki pont ugyanannyira sziv - sokszor nagyot. Alternativa nincs, és nem is lesz egyhamar ilyen berendezkedéssel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés