Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14795) .DLL


.DLL
veterán

Őszntén szólva ők tehetnek róla, hogyha túlvállalják magukat és emiatt idegbetegek lesznek, nomeg nem mindenki alkalmas egyformán oktatónak sem, az enyém nem nagyon mondott semmit, de minden apróságra figyelt, kb. mind a négy oldalon volt szeme, szóval magabiztosan "vezette az autót" (mert lássuk be, ők egész nap ezt teszik, vezetik az autót folyamatosan velünk együtt) és ez baromi fárasztó lehet. Nem kötelező. Nem kötelező napi 12-13 órát bevállalni a hét minden napján (szerintem nem is lenne szabad), mert ok, elhiszem, hogy napi 50ezer jobb, mint napi 33 ezer (12 vs. 8 óra x 4200-as átlagos óradíj) de nem hinném, hogy az utóbbi kevés lenne úgy amúgy. Cserébe kibelezi magát, és otthon is milyen lesz... Nem mondom, aki alkalmas rá, az csinálja, de aki idegbeteg lesz közben, az vegye észre, hogy nem megy.

De igazából elég lenne az is, ha nem két tucat embert vállalnának egyszerre, hanem csak a felét, vagy harmadát, de velük többet, gyakrabban autóznának. Én is tudtam volna menni heti 3x is, 2-3 órát is egyhuzamban de nem lehetett, maximum heti 2x2 óra volt... És ezáltal mindenki lassabban halad, szuper!

Jogszabályban korlátoznám mennyi tanulója lehet egy oktatónak egyszerre. Ha valaki ügyes, jobban halad, az kipörög úgy is gyorsan, a lassúbbakra pedig lehet több órát szánni. Pénzben ugyan úgy megvan az oktató, mert minden órát kifizetnek... Amiatt sem aggódnék, hogy ha most nem vállalom el őt is, és őt is, és őt is, akkor mi lesz... mi lenne, annyi a jelentkező, hogy sosem fogy el...

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.