- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz philoxenia #5999 üzenetére
A terjedelem alapvetően nem jelent semmit, lásd a legutóbbi példát, a szilveszteri smses "írást".
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Üdv!
Arra gondoltam - lévén, hogy folyamatos probléma Logouton a címlapra kikerülő írások szívonvala -, hogy ha megoldást nem is, de talán kis javulást eredményezne ha át lenne fogalmazva új írás készítésekor a személyes blog leírása.
Jelenleg ugye ez látható:
Ha inkább csak magadnak és szűk baráti körödnek vezetsz blogot ide klikkelj, ekkor ugyanis az írás nem kerül címlapra, se a közös listákba, csak a saját oldaladon lesz elérhető.
Belegondolva kissé olyan érzetet kelt - főleg az újoncokban akik nem ismerik még az oldal szerkezetét és nincsenek tisztában a fogalmakkal -, mintha egy abszolút láthatatlan helyre kerülne a bejegyzés. Talán emiatt kattintanak sokan a címlapos írásra.
De, hogy ne csak okoskodjak, egy javaslatom is lenne:
Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha magadnak, vagy szűk baráti körödnek vezetsz blogot, esetleg szeretnél valamit megosztani a nagyérdeművel, de írásod nem teljesíti a címlapra kerülés feltételeit.
V
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
PazsitZ
addikt
válasz TazLeacher #5994 üzenetére
Én elégedett vagyok a gmail spam szűrőjével.
Onnantől pedig ,hogy belepakolja a spam mappába automatikusan, nem túlzottan érdekel, hogy napi egyet kapok vagy 500at ...
- http://pazsitz.hu -
-
Grisa_kvr
tag
válasz PazsitZ #5991 üzenetére
Hát akkor a roboték megtanultak javascriptül. Mondjuk első körben már azt nem értem, hogy minek kell kidobni a teljes mailcímet? Aki akar, elér privátban, ha meg valami nagyobb disznóság van, a moderátorok lekérik az adatbázis mélyéről. Legalább lehetne olyan lehetőség, hogy ne jelenjen meg a mailcím.
-
Wyll
őstag
Az jutott eszembe, hogy csak... mittomén, egy pár napra nem lehetne valami speckó karácsonyos szmájlit beiktatni a rendszerbe?
Nem gond ha nem, azt is megértem ha túl nagy macera, vagy más ellenjavallata van, csak ötlet volt*hopp, véletlenül válasz lett, sry
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
FTeR
addikt
nemtom ez-e a jó hely, de nem kívánok többet foglakozni az üggyel, szal:
az intel reklám (vmi szerver garancia) ami a cikkek elején van, 60+% procit eszik. ha kigörgetem, akkor visszaesik 5%-ra.vista ie7 és fx3 is. utóbbiban hullámokban felugrik 80 fölé is.
az akkumnak nem tesz jót...
[ Szerkesztve ]
-
Grisa_kvr
tag
Houston, baj van! Spam jön a PH rendszeren át valahogy. Ma jött egy ilyen szövegű e-mail nekem:
Dátum 2008. december 16., kedd, 23:50:33
Feladó Cynthia Soulmate <cynthiasoulmate@yahoo.com>
Címzett ******@*******.hu
Tárgy Keresek: Acer Travelmate c110 alkatrészeket
Dear seller,
My name is Mrs cynthiasoulmate presently in Canada,I am
interested in Buying your item which i saw on I want the item
urgently for my son as a Xmas gift who is study in west African and i wil
like to known the total cost of the item including the shipment cost via EMS/
dhl speed post as I am willing to do this fast due to the urgently needed. I
will to make the payments (via Bank to Bank Transfer).Let me know the total
units which you have in stock for sale OK I await your soonest response in English for
further conversation to cynthiasoulmate@yahoo.comSzóval a mail "csak védett formá"-ját valahogy javítani kéne, mert elég egyértelmű, hogy az apróhirdetésemen át jött a cumó.
-
PazsitZ
addikt
válasz CounterBoci #5984 üzenetére
Mondjuk igen, feltehetőleg pont ez lehet az egyetlen számomra reálisnak tűnő cél, hogy át kell nyálaznod az egész oldalt, de minimum egy címlapot. (vagy a címlapos hirdetések miatt fontos, vagy simán, hogy többet cikkcímet olvass át vagy mindkettő)
Bár ez számomra inkább visszatetsző. De szerencsére én még egyszer nem használtam azt a részt (azaz de, egyszer kipróbáltam, mikor szóba került, hogy jéé, tényleg)Halkan sugok : Használj RSS-t az eddig hál' istennek nem a címlapra dob
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz CounterBoci #5982 üzenetére
Koncepció (bár nem értem konkrétan miért?), direkt van így, ergo nem hiszem, hogy visszaváltoztatnák.
-
CounterBoci
senior tag
Üdv!
Van a címlapon a percről percre ablak. Ott a hírek többségét közvetlenül el lehet érni a linkre kattintva, de az IT café-s hírek mind a http://itcafe.hu/index.html-re mutatnak. Sokszor nem is olyan egyszerű megtalálni az adott hírt az oldalon.
Nem lehetne hogy azok a linkek is a cikkre mutassanak, és ne a főoldalra?
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Lehet, hogy felmerült már, az is lehet, hogy marhaság, de azon gondolkodtam, hogy ugye minden topicon látni a "főoldalon", hogy ki írt be utoljára.
Na most nem lenne jobb ha az szerepelne itt, ami szám szerint ugyan nem az utolsó helyen van, viszont később szerkesztette a hozzászólást.Szerintem így könnyebben észre lehetne venni, ha esetleg valaki utólag válaszolt egy azután következő hozzászólásban és nem siklana át rajt az ember.
Remélem érthető, hogy mit akarok mondani[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Azt lehetne, hogy a régi RIOS3/4 linkek át legyenek konvertálva RIOS5-be?
Belefutottam ma egy-két régi linkbe, ami topic ID-ra mutat, nem névre. Nyilván nem is működtek... -
Pubszon
veterán
válasz jorden06 #5977 üzenetére
Állítólag leállt vagy meghibásodott egy webszerver.
De hogy mikor fog helyreállni, az engem is érdekelne.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
PazsitZ
addikt
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Egy apró észrevétel az oldallal kapcsolatban: minden nap este ~7 órától teljesen belassul a Prohardver lapcsalád. Szervergondok vannak? Várható javulás? Vagy nálam van a baj?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz barnam_ #5975 üzenetére
Ezt támogatnám én is. Bizonyos forumokon ez úgy van megoldva, hogy csak úgy lehet elolvasni, ha kijelölöd az egérrel. Bár ez itt nem tudom, hogy mennyire lenne megoldható a sok színű háttér miatt.
MÁS:
Nagy macera lenne, ha az adatlapon a "Cuccok" rész 3 érszre lenne osztva? Valahogy így:
Konfiguráció:
Mobil:
Fotó:És mindenhova be lehetne írni a cuccokat. Örömmel vettem, hogy a Fotós részleg ig új kis oldalt kapott. Bár nagyon nem érdekel, de vannak sokan, akiket ez mozgat és így egyre népszerűbb a lapcsalád.
-
barnam_
nagyúr
Az jutott eszembe, hogy jó lenne ha lenne egy Spoiler tag, amit használva egy szöveg részlet csak akkor lenne látható ha rákattintunk a Spoiler feliratra. Filmek esetén hasznos lehet, hogy még annyi se derüljön ki belőle, mint amennyit egy pillantás alatt el lehet olvasni
-
-
mhorvat
senior tag
Javíts ki, ha tévedek, de ahogy én néztem a HardverAprón mobiltelefonokat is adnak-vesznek, hogy csak egy példát mondjak. Így akkor a Mobilarénás tagok máris ki vannak rekesztve? De semmi konkrétum, csak gondoltam, hogy ha már megalakult a HardverApró, akkor Hardverapró logo legyen és ne PH!. Ez gond?
-
Bordoi
őstag
válasz mhorvat #5959 üzenetére
mivel nem csak PH-s tagokat értékelünk ott:
Az mit jelent, hogy nem csak PH-s tagokat értékelnek?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Des1gnR
őstag
Remélem jó helyen kéregetek
Szóval régebben csináltam a HáttérkéPH! totyikot és akkor valamelyik modi (ha szükséges utánaolvasok, hogy ki) azt ígérte nekem hogy kapok PH logót amivel már lehet dolgozni.
(nem kaptam)
Szóval ha lenne szives valaki és küldene nekem azt megköszönnémv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
mhorvat
senior tag
A lapok (illetve fórum topikok) aljára nem terveztek egy "Ugrás az oldal tetejére" funkciót esetleg? Oda, ahol az oldalt választjuk ki (pl. 3500-3550. hsz).
-
samfishR
senior tag
Nem tudtam h hol kérdezzem, de szerintem ez a legjobb hely. Nektek is lassú mostanában a PH! lapcsalád? Nekem kb ezen a héten mindent olyan lassan hoz be.. nagy ritkán bejön a tartalom azonnal, de amúgy elég sokat kell várni, gyakran timed out. Minden más oldalt szokott gyorsasággal hoz be a böngésző (FF). Előre is kösz!
Üdv
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
A HardverAprón eladtam és vettem már pár dolgot, és mivel van pontozás, de jutalékot nem kell fizetni, ezzel gondoltam, hogy meglepem a http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ oldalt, mivel nem csak PH-s tagokat értékelünk ott:
Remélem nem lőttem nagyon mellé a topik választással, nem tudom, ki az illetékes ez ügyben.
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #5950 üzenetére
Jah..az nem lenne rossz...pl engem a Foto meg IT.Cafe témák nem igazán érdekelnek...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sgergi
veterán
válasz Winner_hun #5948 üzenetére
Ezt én is támogatnám.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Az iGoogle kezdőlapomra nem tudom feltenni a Logout-os híreket, újdonságokat. Csak PH!, IT café és Mobilarena verzió van. Elképzelhető, hogy ez a jövőben kibővül a Logoutra és a Fototrendre is?
E.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
philoxenia, ramius: köszönöm.
https://www.coreinfinity.tech
-
Következőt tapasztalom néhány napja: ha a LOGOUT-ról kattintok fent az IT CAFÉ-ra, akkor a MOBILARÉNA oldalára jutok, ha ott kattanok a Café linkjére, akkor meg a FOTOTREND-re; onnan a Café linkje már jó. Ez bug vagy feature?
https://www.coreinfinity.tech
-
kraftxld
félisten
válasz Winner_hun #5948 üzenetére
Jaja, engem pl egyáltalán nem érdekelnek a gamepo(n)d(ó)-s írások, az nem is szeretném látni a bal oldalt.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Winner_hun
titán
Bal oldalt annyi hely van hogy ihajj. Nem lehetne megnövelni a blokkokban megjelenített topikok számát?
A legjobb az lenne ha a beállításaimnál ki lehetne választani hogy melyik témakörből mennyi topik jelenjen meg, lásd utolsó hozzászólások.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KrAt
veterán
Hát jó lenne ez az új jobb oldali sáv, de a Fáradt gőz és társai topikok számát nem lehetne megnövelni 2-vel kb?
Mod: most sokkal jobb Bár az előző is jó volt a gamepod külön, de akkor lehetne 5 topik a logout & fáradt gőz & többi topiknak
mod2: pontosabban ha főoldalról (PH!) nézem, akkor van gamepod és logout (3-3) ha vmelik aloldal alól, akkor csak logout (6) téma van..
[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
sziasztok. nem olvasok visszább, ha már volt sorry, ha nem akkor a következő dolgot irnám: 16/10 es monitoromon a társoldalak nagyrésze szépen középen jelenik meg, a ph azonban bal oldalon, mely kissé zavaró számomra. megoldható a középre vitel?
-
Dany007
veterán
válasz Winner_hun #5919 üzenetére
Hát ez nem túl sok lehetőséget sejtet a javítsuk a PH-ra.
Engem is idegesít, hogy ha látok egy érdekes címet, akkor egyből az IT Café címlapra ad ki, és ha már nem épp aktuális a cikk, akkor nem találni sehol...
Ha már lehetőség van kiemelt cikkek közül választani, akkor lehetne egy direkt link is rá.Előzmény: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
válasz PazsitZ #5942 üzenetére
huh...igazad van... most van folyamatban egy multi készülék vásárlás (Multifunkciós készüléket, de melyiket?), ezt láttam meg, és eszembe jutott a dolog. De régen több volt sokkal. Szóval ezt átnevezhetnénk?
szerk: most találtam még azért: "..., de milyet?" --)ez se semmi (bár itt is leginkább régi topicok vannak az igaz.)
[link][ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
Hali!
Nem lehetne átnevezni a következő topic-ok címeit? :
"xyz" -t, DE MELYIKET?
Ez annyira gáz szöveg, hogy el se lehet mondani
Kb 3-4 éve számtech fórumokon terjedt el úgy vettem észre, és akkor ha valaki nagyon menőt akart írni, akkor topicot nyitott, hogy pl.: "videókártyát, de melyiket?"
Nekem nagyon bántja a szemem, és sztem sokan vannak így ezzelLehetnének : "milyen xyz-t?",vagy "melyik xyz-t?" vagy "xyz - topic" vagy akármi más...
Ráadásul keresőben is ezerszer jobban meg lehettalálni ezeket. Sztem senkinek nem jut eszébe ez a "de melyiket" kifejezés, ha valamit keres..
Köszi
Üdv
Gordiann -
sekli
addikt
na most egy nagyon kezdőt fogok kérdezni, de ez mindig kiakaszt: ha rákeresek a keresőben valamire, akkor mindig a legirrelevánsabb találatokat kapom, ez másnál is így van...? nem néha, mindig, A Windows Vista kiemelt topikja is csak a sokadik oldalon van, ha a vistára keresek rá...? ezzel nem lehet valamit csinálni, van valami beállítás vagy valami...?
-
MODERÁTOR
Üdv!
Ha már így átkerültek a fotós témák és topikok a Fototrend-re és külön rész is kaptak a fórum közepén, akkor várható a bal oldali oszlopba is egy Fototrend rész?
Tehát PH fórum, bal oldalt legfrissebb hírek alatt, IT café és Mobilarena témák alatt várható egy Fototrend témák is?
Tetszik amúgy az "új" oldal, szokásos minőség. Nagyon jól tettétek, hogy végül is hivatalosan útjára indítottátok.
Harrrr!!!!
-
KrAt
veterán
Mikor indult el a fotós aloldal? Csak most vettem észre
-
Wolverine
félisten
Én kivételesen nem javítanivaló miatt írok; csak szeretném megköszönni, hogy a (szerintem) messze legjobb layout, a régi IT.News-féle újra használatba került a Fototrenddel Ugyan az új site nem érdekel, de arról a domainről fogok fórumozni, azt hiszem
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Winner_hun
titán
A fototrend miatt a PH -> Fórumok rész megváltozott, ez marad is így?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
ez_meg_emaz
őstag
Fototrend.hu. Hát ez mekkora már. Végre lesz egy fotosportál is. Vagy csak én nem vettem észre és eddig is volt?
Csak ezt akartam megérdeklődni. Mármint hogy ez csak nekem uj vagy tényleg uj. Amugy nagyon jo ötlet. Tetszik. -
Mr.Grincs
veterán
válasz Gregorius #5921 üzenetére
Remélhetőleg hamar elhárítják a hibát, én nem aggódom De volt olyan is hogy be kellett jelentkeznem elég sűrűn, mert azt írta hogy nincs bejelntkezve
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Wyll
őstag
Sziasztok.
A főoldal tetején nem jók a hivatkozások a társoldalakra. Igen, látom hogy beékelődött egy új, bár még béta FOTOTREND társoldal, de kicsit zavaró, hogy össze vannak keveredve a linkek..
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Mr.Grincs
veterán
Másnál is van olyan probléma hogy nem jön be elsőre a PH oldala? Sulis gépen is tapasztaltam, meg itthoni gépeinken is Meg próbálkozok belépni és kiírja hogy a lap nem jeleníthető meg Szintén sok géppel tapasztaltam már.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok h nem olvasom végig a topic-ot.Hiba:
A "percről percre" box-ban minden link jól nyílik meg de ami az itcafe oldalára irányít, sohasem a cikket hanem csak weboldal főoldalát hozza be.
Hiba vagy nem, nem tudom, nem hiszem h direkt van így.böngészőm: firefox 3.0.4
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
Dany007
veterán
Lehet rossz helyen kérdezem, de már régóta észrevettem, hogy a saját cikkeknél, blogbejegyzéseknél ugye látni, hogy hány megjelenés volt eddig.
Viszont azt nem értem, hogy miért számol ugyan arról az ipről is többször?
Így ha elég kitartó vagyok, akkor az én cikkem lehet a legtöbb megjelenéssel bíró írás : P
Valójában csak azért kérdezem, mert így nem ad reális értéket. Pl van amikor egy cikket feltöltés után javítgatok, változtatok, és így akár 100megjelenés is az enyém... Meghát ha refresselek az is egy plusz...
Szal sz.tem így elég fars értékek jönnek ki. -
biker
nagyúr
Egy érdekesség:
Logouton van lehetőség arra, hogy ha valaki hülyeséget ír a címlapra, akkor áttegyétek a személyes blogba.igenám, de ha valaki kedves, és elsőre ír egy személyes bejegyzést, de megnézeti modikkal, hogy mehet e címlapra, akkor visszafelé nem működik
[link]esetleg ez lehetne egy opció később, hátha másnak is van ennyi kedvessége
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
RexpecT
addikt
Sajna nagyon lehalt a topik.Esetleg nem lehetne valakinek valami egyedi rangot generálni,hátha az motiválná hogy beárazza a cuccokat.
-
Magnat
veterán
Hi,
sorry, ha már volt, de nem lehetne megoldani vhogy, h a különféle cikkek-blogok komment-topikjai első hsz-ében automatice legyen egy link az eredeti cikkre? Soxor van olyan, h keresőben rátalálok egy [re:cikk] topikra, de a cikket, amihez tartozik, sehol nem lelem.
Remélem, nem voltam túl bonyolult[ Módosította: 7 ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy párszor már volt róla szó, meg hogy nem bug, hanem feature, mert Parci kérte, de gondolom nem csak engem zavar az, hogy az összes itcafés cikkre mutató ph hírajánló link nem a cikkre, hanem az itcafé főoldalra mutat. Főleg ma, hogy egy csak fehérneműt viselő hölgy képe van az itcafé főoldalán, így nem tudok egy tucat emberrel a hátam mögött nyugodtan it-híreket olvasni munka közben
Nem lehetne felülvizsgálni ezt a döntést, esetleg egy szavazást indítani erről?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
spuri
csendes tag
üdv
kérném a segitségeteket, hogyan tudom megkeresni hetekkel ezelőtti hozzászólásom egy adott témában? ~7000 hozzászólást nem lapoznék át ha nem erőszak
köszi
s[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest