Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Én így jártam...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #937 üzenetére
Ez engem is érdekelne, pl. most ha egy időközben lezárt topik bezavar ott...
-
DigitXT
nagyúr
Próbálkoztam egy kicsit vele, de semmire se mentem vele. Más ötlet? Mert a felvetés szerintem is hasznos(nak látszik)! Amúgy ha sikerült volna az editálás, akkor se mondhatnám user friendlynek az eljárást... Mellesleg a végén már ki is töröltem a megadott fájlt teljesen, de még mindig tudja az összeset. Trükkös!
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
Vmi gond lehet(ett) (nemtom, hogy nálam-e), mert beleszaladtam egy ilyenbe:
Warning: pg_exec(): Query failed: FATAL: terminating connection due to administrator command server closed the connection unexpectedly This probably means the server terminated abnormally before or while processing the request. in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 153
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 210
Ja és ezekután szét volt dobva az oldal, további hibaüzenetekkel. Két ilyen IE ablakom is lett sajnos... Hm. Lelövöm őket, csak gondoltam megemlítem.
Mod, bár valszeg nem ment el, mert: Adatbázis kapcsolódási hiba, stb. Asszem túl vagyunk terhelve, akkor egyelőre inkább csak estefelé olvasgatok. -
DigitXT
nagyúr
Nem lehetne vhogy megoldani, hogy egy adott topik esetén egy adott user HSZ-eit listázzuk csak, kb. úgy mint a keresővel? Pl. ha kissé szétoffolták a topikot, de az ember csak az adott sztorira/problémaleírásra+tapasztalatra kíváncsi, akkor úgy tök könnyű lenne végigfutni. Vagy ez tök hülyeség?
-
DigitXT
nagyúr
-
DigitXT
nagyúr
Igazából csak azon ''akadtam fent'', hogy pl. pont a kérdező HSZ-ét egyik beállításában sem hozza be. Azt látom, hogy a VAGY rendben van, de az ÉS, egy kicsit szigorúnak tűnik, ami viszont lehet, hogy az első mondatban leírt tapasztalat következménye.
Mod: értelmesen fogalmaztam, szóval: az és/vagy szavakkal ''teszteltem''...
Amúgy ha már fejlődésnek indult a kereső, lehetséges, hogy hamarosan már usernévre is tud keresni? Az - szerintem - tök jó lenne!
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
Itt kerestem az és, és a vagy szavakkal, egyszerre beírva őket, szóközzel elválasztva. Ha ezeket és kapcsolatba hozom, kijön kb. 72 HSZ: oké. Ha vagy kapcsolatba, kijön 420 HSZ: oké. Ami nem oké - szerintem - az az, hogy a kérdező Pet_i #1340-ét, ill. moonman #1338-át egyik beállításban se hozza, pedig már az ÉS-ben is hozhatná, a VAGY-ban meg pláne. Asszem ennyi.
Mod: viszont és helyett ''es''-t is felismer ráadásul szó részeként. Ez persze lehet feature is, de bug is, attól függ honnan nézzük. (Valszeg feature.)
Mod2: helyesírás, ehh. Amúgy a userre keresés halott ötlet?
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
-
DigitXT
nagyúr
válasz VladimirR #1360 üzenetére
A szóeleji egyezéssel vitatkoznék, mert pl. egy sima és-re találat a ''belépés'' szó is Pópa üzenetében, meg ilyenek... Amúgy a moonman féle HSZ-ben nincs kiemelés, meg semmi extra, látszólag ugyanolyan és/vagy-ot írt, mint én...
Mod: aargh, már vak vagyok, volt benne egy és is! A végén még az lesz, hogy a kereső beszól, mint a Google, hogy az és/vagy szavak túl általánosak, ezért a keresésből kimaradnak...
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
képesek elérni ezt a szintet egy szakmai fórumon
Viszont ha jól emléxem, ő maga kérte, hogy alternatív megoldásként vegyenek el tőle 10000HSZ-t, mert egyáltalán nem szereti ezt a rangbulit... Meg, hogy elég sokat ír a gőzbe, és jó lenne, ha már az sem számítana (piac után szabadon), stb. Ennek ellenére tény, hogy szakmai témákban is ott van rendesen! -
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #1961 üzenetére
Erre azóta volt vmi ötlet? Csak azért, mert amikor pl. gyorsan végig akarja az ember futni, hogy volt-e vmi érdekes azokban a témákban, amikbe utoljára írt, akkor ugye a közben lezárt témák logikailag is kiesnek, emellett a ''Téma lezárva, nem lehet hozzászólni!'' üzenet kevesebb sort foglal, mint a default mail-értesítős szöveg + gomb, ennek következtében a gyors kattintások és legörgetés néha össze tudnak kavarodni... Persze a körítésem nem lényeg: a lényeg, hogy nem lehetne-e onnan valamilyen metódussal bejegyzéseket írtani? (Ja és nem drasztikusan mindet, cookie-törléssel, stb.!)
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
Licenszelhetnétek Vladi preview-ját, mert gyakran használom (szvsz nagyon hasznos), de sajnos ezze az ő gépét terheljük, így soxor lassú, vagy egyáltalán nem elérhető.
-
DigitXT
nagyúr
vagy hogy az a hsz mire válasz
Ez a része megoldott, és frankón visszakövethető, feltéve, ha a userek használták a válasz gombot, és tényleg arra válaszoltak, amire: a #xxx link megy. Fordítva sajnos nem igazán: azt tudod tenni, hogy a talált HSZ számát megjegyzed, majd keresés nélkül odalapozol, s olvashatsz. Igaz, nem csak az arra adott HSZ-eket. -
DigitXT
nagyúr
válasz Forest_roby #3811 üzenetére
ValdimirR -nek is van vmi hozzászólás előnézete
Vmi? Régóta tökéletesen működik! Max. akkor nem, ha kikapcsolja a gépét...
Ezt a HSZ-t is meg tudtam előre tekinteni, két kattintás az egész. Szvsz inkább ezt a megoldást kéne a PH-ra integrálni, és akkor tuti, hogy mindig menne... -
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #4483 üzenetére
Ahogy látom beleszaladt abba, hogy ''ehhez nem elég hosszú a neve''. [link]
Rios5?
Mod: úgy látom jelen rendszerben épp 4 karakternél húzták meg azt a határt.
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #4483 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni, de még hozzáfűznék egyet. A linkelt HSZ-emben a fűnyírógépre keresgetve egész jól ki lehet tapasztalni az aktuális működést, ami tényleg nem túl logikus, de ami tuti: az átlagfelhasználó végképp nem fogja tudni, hogy mikor mit miért nem talál/talál. Szerintem ez a szóhossz-függő működés(váltás) kavarja össze az egészet, mert pl. ''fűn''-re nincs találat, ''fűn%''-ra szintén nincs, tehát a %-ot itt a hosszfeltételben szimplán karakternek számolja, holott ugye az az SQL kifejezésben már tetszőleges karaktersorozat helyett állhat, végül fűn%%-ra meg már megkapjuk a találatot. Mindezt csak abból kiindulva, hogy az új sorban kezdődő szónak biza az újsorjel az eleje...
-
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #4701 üzenetére
ki lehetne terjeszteni a kedvencekre, vagy akár az egész fórumozásra?
Isten ments, tönkrevágná az egészet! Ugyanis az, hogy egy topikhoz vmikor régebben hozzászóltál, de egy ideje csak olvasod normál fórumozóknál általános jelenség: ha viszont úgy működne a kedvencek is, mint az utolsó HSZ-eim, akkor nem igazán tudnál figyelemmel kísérni egy topikot, de legalábbis tök macerásan, mert mindig a végére kéne lapoznod a firssekhez, stb. Szóval maradjon csak így, ahogy van: az utsó HSZ-ed szerinti témamegnyitáshoz ott van egy max. 10-es lista, témakövetéshez meg a kedvencek. -
DigitXT
nagyúr
Elég lett volna beírni, hogy neked a "könyvjelző funkció" tetszene.
Egyébként nem ártana a linkeket aláhúzni, ha már alig üt el a színűk.
Pl. a moderátort keresekből:(Jesszus, ez a kép linkelés iszonyú logikátlan lett: tudom, hogy sokkal többet tud így, meg meg lehet szokni, de minimum egy manual kellene hozzá, nem?) Szerk: na, kezdem kitapasztalni: meglehetősen HTML-feature-ös lett, ami végülis jó! Huhh, már csak egy keret kéne a képre, mert így kicsit fura lett.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Felhasznalo9 #4758 üzenetére
Több "bekezdésen" át szándékosan nem. Nemrég indokolta vhol Panther, hogy miért lett így. (Amúgy annyiban egyetértek az újítással, hogy ha OFF-ba akarod tenni az egész HSZ-t, akkor használd az "off topic" kapcsolót, nem véletlen van.)
-
DigitXT
nagyúr
A barna kutya avatarnál mi az a fehér (2 pixeles) folt a fejétől jobbra? Randa. Szerk: na jó, nem konkrétan fehér, de világosabb a PH-színénél, és hibának tűnik...
Szerk2: mindegyik domain alatt látszik (tehát nem vmelyik háttérszíne véletlenül), a mobilarena-ról mondjuk inkább csak nagyításban észrevehető: de akkor is ott van. -
DigitXT
nagyúr
Lehet, hogy nem volt hülyeség az automatikusan generált első HSZ az aprókhoz a hirdetés feladójától, mert (igaz, még csak egyszer, de ahhoz képes, hogy csak egy apróhoz szóltam hozzá 100%-os arány) kaptam már priviben érdeklődést az eladó cuccról, amit nem is én árulok, csak az én HSZ-emmel kezdődik a topik.
-
DigitXT
nagyúr
válasz poffsoft #4848 üzenetére
Kit érdekel hányszor volt szerkesztve? Pl. meglátsz a hosszú HSZ-edben pl. egy helyesírási hibát gyorsan kijavítod, aztán később mégegyet, azt is: lehet, hogy kijön a végére, hogy 4-5x szerkesztetted, és úgy néz ki, mintha full átírtad volna, pedig nem is... Szerintem jó ez így, ahogy van: egyetlen szerepe van, hogy ne lehessen letagadni vitás esetben, hogy vmi módosítás volt: így, hogy nem szúrogatja be a HSZ szövegébe, tehát kényelmesen használható, szerintem tök rendben van.
-
DigitXT
nagyúr
válasz s7evcsenko #4860 üzenetére
A befejező gondolattal abszolút egyetértek: az lenne egyértelmű, ha az első HSZ mindig a hirdetőé lenne. Viszont rémlik, hogy anno akár feleslegesnek is találtuk, hogy az ember megismételje a hirdetés szövegét, vagy akármi. Mondjuk én annyiban örültem neki, hogy ha már megismételtem, akkor ott formázhattam is, meg lehetett akár több képet is beszúrni, stb. A lényeg: lehet, hogy jó ötletnek tűnt, hogy nincs automatikusan generált első HSZ egy új apróhoz, de valójában több galibát okoz, mint amennyi előnnyel jár. Szerk: és egy ilyennel találkozni érzésre olyan, mintha a hirdetés nem is élne.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Nem lehetne megoldani, hogy a motor inkább a preferált portál-ra próbáljon irányítani, ahelyett, hogy az épp aktuálison próbál tartani? Azt elfogadom, hogy a logoutos írások csak a logouton vannak, ezért ha egy ilyen témához szólok hozzá, át leszek irányítva, de az már idegesít, hogy ha később csak benézek abba a topikba, onnantól kezdve a motor felől örökre a logout.hu-n maradhatok (pedig én a prohardver.hu-n szeretek fórumozni). Oly nagy kérés ez?
-
DigitXT
nagyúr
válasz M.Edina #4901 üzenetére
például ha a logout főoldalon belemész a fórumba véletlenül
Nem így értem, a helyzet nem ennyire komplikált. Csupán a kedvencek menü, és az itt szóltam hozzá lista viselkedését kéne (szerintem) "helyrepofozni". (Ha már úgyis belenyúl a motor, annak érdekében, hogy az adott portálon tartson, akkor nyúlhatna másképp is szvsz.) Bármely más link az oldalon ezügyben közömbös.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest