- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Mostanában nagyon terjed, hogy csak beír valaki ennyit, hogy: +1. Ennek így ebben a formában semmi értelme, illetve neki van, mert nyilván gyűjti a hozzászólást. Ez a baromság tetézve azzal, hogy gyakorlatilag alig pár hozzászóló olvassa el (alaposan) a cikket, azt eredményezi, hogy alig-alig akad értelmes hozzászólás a cikkekhez kapcsolódóan.
Anélkül, hogy azon kezdenék siránkozni, hogy bezzeg régen mennyivel jobb volt a színvonal, javaslom, hogy erre valamit be kéne vezetni.
Vagy moderálni kéne azokat a hozzászólásokat, amelyekben egyáltalán nincs semmilyen közléselem, vagy más oldalakhoz hasonlóan odanyomhatna a gyerek egy +1-et a másik hozzászólásához, ha annyira akar. Bár gyanítom ez utóbbi már nem lenne annyira izgi...
-
sekli
addikt
válasz CounterBoci #6025 üzenetére
ott van az első hsz fölött, már nagyon-nagyon rég...
-
sekli
addikt
na most egy nagyon kezdőt fogok kérdezni, de ez mindig kiakaszt: ha rákeresek a keresőben valamire, akkor mindig a legirrelevánsabb találatokat kapom, ez másnál is így van...? nem néha, mindig, A Windows Vista kiemelt topikja is csak a sokadik oldalon van, ha a vistára keresek rá...? ezzel nem lehet valamit csinálni, van valami beállítás vagy valami...?
-
sekli
addikt
Udv!
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de en pl egy csomo hirt, tesztet a bal oldali oszlopbol veszek eszre, (ami szerintem egy kicsit rovid..., lehetne olyan hosszu mint a kozepso hasab...) szoval talan jo lenne, ha pl egy ''[Re: Teszt] Sony Ericsson M600i - egy gomb, két betű'' cimu link helyett ugy lenne, hogy a Teszt szo (vagy ha hir, iras akkor az) egy kulon link lenne, es az egyenesen a teszthez linkelne...
remelem ertheto az otlet... -
sekli
addikt
válasz Viktor0610 #3709 üzenetére
ez jó lenne, talán még jobb lenne, ha ilyenkor rányom az új-ra, vagy a válasz-ra, akkkor autómatikusan szerkeszti...(sokan ugy írnak egymás után, hogy másnak válaszolnak)...
,de ekkor egy ''UP'' öt percig is eltarthatna pl az apróban.... -
sekli
addikt
Lehet, hogy már volt, miért is ne lett volna, ha már 8000 hsz volt, de hátha nem..
1) IE7 alatt a keresőbe ha ékezetes betűt írok, akkor azt kihagyja, és nélkülük keres rá, így nincs találat...
2) A két szélén az oldalnak lehetne hosszabb a lista (akkor egy up! tovább bírná), és az itt szóltam hozzá részleg is jobb lenne, ha hosszabb lenne...
3) [A RE: Hír] topicok első hsz-ába jó lenne, ha autómatikusan belinkelődne a hír. -
sekli
addikt
válasz Dalai Láma #3068 üzenetére
Én egy darabig azt hittem, hogy ''a hiba az ön gépében van...!''
-
sekli
addikt
Most vettem észre, hogy az aprohirdetéseknél kiírja, hogy hány üzenet érkezett, az nagyon jo!
Nem tudom monték-e már, de az jo lenne, ha a privátok csoportoítva lennének, aszerint, hogy kivel privizek, vagy legalább időrendbe lenne minden üzenet, mint egy forumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest