- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Na, ez nem tudom hogy hova tartozik, de nektek is lelassult a Prohardver?!
Megnéztem, más weboldalak jönnek a szokásos tempóban, viszont itt valami történt.... -
sanyixXx
senior tag
-
Oly
őstag
Magadnak külted az üzenetet!
C4mp3r: A lap tetején ki lehet választani, hogy növekvő vagy csökkenő, illetve hány db HSZ legyen egy oldalon!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Muton
addikt
hello!
az miért van, h írtam egy privátot és megjelent, h 1 olvsatln üzenetem van, erre az elkülött privátom tényleg ott van a beérkezettek között
üdvMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
C4mp3r
addikt
Csak nekem tűnt fel, hogy ha most belépek egy topicba akkor egyből az utolsó hozzászólásokhoz rak? Ez így nagyon jó!
-
rollins
őstag
Ez a ''néha'' előforduló iszonyatos belassulás kicsit má idegesítő :)
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
Az imént kaptam két levelet ugyanarról a privát üzenetről.
Biztos hogy ez így jól működik?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves jerry311!
Privát üzeneted érkezett, melynek feladója pzotyo.
Amíg el nem olvastad az új üzeneteidet, beállításaid miatt nem küldünk több ilyen levelet.
Olvasatlan üzeneteidet itt tekintheted meg:
http://mobilarena.hu/f.php?mod=39&new=1
Jó fórumozást,
A Mobilarena csapata
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves jerry311!
Privát üzeneted érkezett, melynek feladója pzotyo.
Amíg el nem olvastad az új üzeneteidet, beállításaid miatt nem küldünk több ilyen levelet.
Olvasatlan üzeneteidet itt tekintheted meg:
http://prohardver.hu/f.php?mod=39&new=1
Jó fórumozást,
A PROHARDVER! csapata -
Szabtom
senior tag
Már jó!
-
Szabtom
senior tag
Huh, a fórum főoldalán ir0nman néven látom magamat, plusz az ő kedvenc témáit és utolsó hozzászólásainak a listáját látom jobboldalon.
Szerk: Tehát csakis a főoldalon van így, bárhová lépek, már újra Szabtom vagyok.
[Szerkesztve] -
HavocS
senior tag
Nincs különösebb bajom a PH-val, egy automatikus beléptetés nagyon jól esne (azt nem értem, hogy miért kell belépésnél a ''sikeres belépés'' oldal a redirecttel, csak lassabb lesz tőle az egész procedúra), viszont egy dolog nagyon idegesít, mégpedig az, hogy feedback topicok (logout írásokhoz, cikkekhez) abszolút nem adnak lehetőséget, hogy onnan jussunk el az eredeti cikkhez. Sokszor csak a fórum sidebarján figyelek fel a címre, hogy ''jé, ez engem érdekelne'', aztán utána keresgethetem naphosszat, hogy az mégis hol van. Nem lehetne egyszerűen az elérési út végére/elejére (pl. PROHARDVER! FÓRUMOK OFF-TOPIC LOGOUT [EREDETI CIKK]) tenni, vagy megcsinálni, hogy az első hozzászólás automatikusan generálódjon egy linkkel a cikkre? Nem hiszem el, hogy ez egyedül engem zavar...
-
Wolfy_
tag
tok jo lenne, ha a forumtemakrol kapott ertesitonel is lenne olyan opcio, mint a pricat uzeneteknel, hogy adott temara csak 1 e-mail jojjon, hogy volt hozzaszolas, amig nem latogatom meg az adott topicot, vagy valami hasonlo.
-
Oly
őstag
Télleg ott van Exproler alatt... De olyan rövid időre villan fel (nekem), hogy azt sem látom van oda írva valami
Válts gyorsabb netre... Gondolom 512-es vagy lassabb a neted...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Pá
addikt
A legalsó sáv, internet explorerben, nem tudom mi a hivatalos neve.
Amikor tölti az oldalt, ott van az oldal linkje, és amikor kész, akkor kiírja, hogy ''kész''.
Most épp nem ír semmit.
szerk: erről beszélek: [link]
A kisatírozott résznél van a jelszavam.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Winner_hun
titán
Mert ilyenre csinálta meg Parci.
Nekem az tetszene, ha az utolsó hozzászólások ugyan úgy lennének mint voltak és alatta lennének a kedvencek. Plusz ami most van, hogy ha valaki másik géphez megy akkor ott lehessen frissíteni az utolsó hozzászólásokat, utána cache-ből menjen.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
alitak
senior tag
Fu, próbáltam többször is, de nem vettem észre, hogy hol van az
mod: Winner_hun: Az utoljára itt szóltam hozzá listát lehet frissíteni. Mi azzal a baj? Nem csak itthonról nézem a ph!-t, és nem volt vele gondom.
[Szerkesztve]Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
morp
aktív tag
válasz Winner_hun #4173 üzenetére
azt értem hogy nem, csak azt nem hogy miért
szerintem a ''kedvencek'' és az ''itt szóltam hozzá'' két külön kategória, de ha ez már egy eldöntött dolog akkor kár erről vitázni -
morp
aktív tag
válasz Winner_hun #4170 üzenetére
köszi, bár szerintem két külön dolog a kedvencek és az itt szóltam hozzá rész, na mindegy
-
morp
aktív tag
az ''itt szóltam hozzá'' rész nem lehetne hosszabb?
-
Pá
addikt
Bocsi ha már volt róla szó, nekem csak mostanában tűnt fel.
Szóval amikor belépek az oldalra, ''loginolok''. Ott az alsó sávban(nem tudom mi a hivatalos neve) kiírja betűvel a passwordomet.
Általában csak egy pillanatra villan fel, úgy nem is akkora gond, de van hogy beakad az oldalbetöltés és akkor jó hosszú ideig ott világít. Így ha mondjuk egy haver előtt lépek be, simán megtdhatja a jelszavam.
Nem is az zavaró, hogy kideríti mi a PH!-s passom, de sok más helyre is ugyenezt használom, és ha oda belépkednének az már zavarna.
Nem lehet ezzel valamit csinálni? Vagy ne írja ki, vagy csillagozva vagy mittudomén.
Remélem érthető voltam, Internet Explorert használok.(nem kell fujjolni )''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
gozso
őstag
jobb oldalt az Ajanlatok-nal:
ajánlatok
*
60.000Ft adójóváírás verhetetlen Sulinetes árakon!
ez szerintem mar lecsengett, nem?fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Hunter2
addikt
Ha rányomok hogy az apróhirdetéseket akarom nézni akkor eltűnik a jobb felső sarokból a keresés?Ezt javítani kéne .Sztem idegesítő hogy csak akkor tudok keresni az apróhirdetések között ha forumban vagyok.Vagy én nemvettem észre valami?
-
N_A_S
veterán
Van egy olyan gondom, hogy mostanában nem kapom meg az értesítő e-maileket ha hozzászólnak egy témához.
https://tinyurl.com/phnas
-
kymco
veterán
Nagyon izgalmas és vonzó a fórum kiemelt hirdetése, ami év végéig ingyenes ADSL-lel kecsegtet... Nem tavalyról maradt fenn?
www.refujvaros.hu
-
C4mp3r
addikt
Miért van az, hogy mostanában nem kapok értesítő üzenet, hogy az adott fórumba új hsz. érkezett? Töröltem cache-t, de semmi változás.
-
vtiti
csendes tag
A lap tetején még mindig ott figyel az ''Ingyen ADSL az év végéig'', vagy valami hasonló link. Én szeretnék olyat. Hol kell jelentkezni?
-
(Bundás)
addikt
Őőő, az apróhírdetések keresőjét nem lehetne rávenni, hogy a címekben keressen szavakat és ne beljebb, vagy hogy mondjam. Pl. beírom, hogy csere, erre egy rakás olyan hírdetést jelenít meg, aminek nincs benne a címében, de én nem azokat keresem. Régebben, amikor volt külön fórumtéma egy-egy hírdetéshez könnyen meg lehetett találni.
Amúgy a tartalomnál balra az apróhírdetések rovat meddig lesz még ''új''. -
raczger
őstag
hali! lenne egy kérdésem a fentebb való PH! lényekhez
ugyebár azért lett átdolgozva a PH! valós hsz számolása, mert pl a fáratd gőz meg ezek nem voltak konkrétan az oldal része, ezt úgy értem mint pl a PH! meg mobilaréna meg ilyenek, csak ugye nemrég jött LOGOUT! így elvileg ez is ilyen központi téma lett, és nem érdekes elgondolás, hogy akkor az azokban született hsz-ek és teljes értékűek?? szerintem érdekes elgondolás, de biztos azért mert én gondolkoztam rajta nah további jó fórumozást mindenkinek!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Boyfish
senior tag
Remélem látjátok a hozzászólásom mert én sajna nem
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
Boyfish
senior tag
Hi srácok lenne egy kis fórum problémám, nem tudom, hogy ez e a megfelelő topik.
Probléma:
Belépek a nevemmel, kiírja hogy beléptem, de nem lép be, hozzászólást tudok írni, de nem kerül be az adott topikba, pedig kiírja nekem hogy elfogadva, de később visszanézem a topikot és nincs ott a hozzászólásom? Tapasztalt valaki ilyet?''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
szandisas
őstag
lenne egy kérdésem: a fórumból az apróhirdetések menü mellé, miért van még mindíg kiírva , hogy új?
aláírás
-
C4mp3r
addikt
Sikerült egy olyan programot szereznem, amivel az összes weboldalon blokkolható az összes reklám.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz Winner_hun #4138 üzenetére
Király!
-
G.I.JOE
senior tag
Remélem ez az utolsó zenélő reklám, mert a frászt hozta rám már néhányszor, miközben olvastam!
-
Oly
őstag
Nem merik ki írni rendesen, mert rákkattintva kiderül, hogy a full ingyenes dologért heti 1152 Ft-ot kérnek!
''Minden héten 15 multimédia tartalomhoz juthatsz hozzá csupán 1152 Ft-ért.''SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Yaye
őstag
Az, hogy már a PH-n is csengőhangokat reklámoznak, mint valami legolcsóbb bulvárújságban, az szomorú, de hát ez van.
Viszont csak nekem szúrja a szemem a bazinagy ''INYGENES'' felirat a reklámokban? Vagy csak én nem veszem észre benne a poént? -
C4mp3r
addikt
Hello!
Lehet írták márt, de szeretném megkérdezni, hogy ha belépek a fórumra akkor miért kezdődik el muzsika? Lehet, hogy a reklám miatt van? -
orbano
félisten
Hali!
Álláshírdetések:
Global Vendor Support
Szoftver- és rendszerfejleszt?
C/C++ szoftverfejleszt? (linux)
Support Munkatársak francia/kínai/portugál/spanyol nyelven
Valami gebasz van a kódolással. sehol máshol az oldalon nincs ilyen...A vér nem válik VAZZE!™
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
Üdv!
Ez az új név+rang alatti Logout blog felirat/link biztosan kell oda? nemtudom sztem elég zavaró helyre került, miért nem elég az adatlapon? vagy legalább csak a Logout-ról belépve látszódna
Achi"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
concret_hp
addikt
elég érdekes dolog történt amikor egy jobboldalon levő reklámra kattintottam: a reklám kis helyén megnyilt az oldal (persze nem látszott belőle semmi, csak 1 kis rész)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Overlocker
veterán
Nem tudom hogy a ph motorjába belefér-e még ,de azt szeretném megkérdezni hogy nem -e lehetne az apróhirdetéseknél olyat, hogy van olyan eladó aki licitre rakja ki az áruját, és kiválasztaná az adott időpontot mikor van vége a licitnek és akkor az apró záródna...
Ez történt úgyanis tegnap, és mivel itt is kétség közé került az eladó,pedig 20.00-ig tartott a licit, és egy újonc meg rám licitált...de megoldottuk a dolgot,nincs probléma,csak hogy ezt nem -e lehetne megcsinálni, így nem lenne félreértés,meg kétség.
[link] -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani, hogy a privikről értesítést kapjak az emailcímemre?
Ill. hogyan lehet megoldani a témakövetést?
(vagyis:
az általam hozzászólásban részesített fórumtémákhoz, ha hozzászólás érkezik VAGY valaki nekem válaszol VAGY egy általam indított témára érkezik hsz)
előre is köszönöm a megjegyzéséket,
p.
[Szerkesztve]kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Csapi007
veterán
Hello
Ha már a Logout felirat felett van kép, rakhatnátok a többé felé is valamilyen képet..."Csak úgy mondom"
-
Slax
senior tag
Részemről is bocsánat kérés, szintén kapásból cselekedtem. Bocsánat. És törlést én is kérek.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
HÁZIGAZDA
lécci ezt ne - valamiből meg kell élnünk, és direkt úgy csináltam meg, hogy login után eltűnjön. ha így is mindenki szűri, akkor be kell kapcsolnom univerzálisan, stb.
mondom, direkt figyeltünk arra, hogy meg lehessen kerülni legálisan.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
válasz moonman #4104 üzenetére
1. ha belépsz, eltűnik, tehát lehetősége van mindenkinek eltüntetni legális módon
2. rajtunk kívül mindenhol (index, origo, sg, hwsw, stb) fut már ez a cuccli kb 1 éve. pedig nálunk tesztelték anno, de mostanáig ellenálltam. most viszont, hogy tényleg mindenhol van, csak magunkkal cseszek ki, ha itt továbbra is elutasítom. ráadásul az egyes pont miatt még csak nem is kötelező érvényű az egész.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Rover623
félisten
válasz moonman #4104 üzenetére
Ugye ez nem komoly?
Asszem befejezem a PH!-s ténykedésemet ha ez a fórumon így lesz ezután...
Legyen a logout-on és/vagy a hardverpiacon, vagy a hirdetésekben....de a fórumban valami eszméletlenül idegesítő...
Nem viccelek! Tényleg elhúzok innen a 'csába...sőt, sztrájkot is fogok szervezni...!primus inter pares
-
brd
nagyúr
Még csak adblock sem kell hozzá, simán beírod a windows-os host file-ba a címet, pl. localhostra irányítva (127.0.0.1 keymedia.hu), azt' megszűnnek ezek a reklámok. De befejezem, mert tökönrúgnak. Az egyéb reklámmal nekem nincs bajom, még a popup is elmegy, azt meg tudom úgyis nézni, ha akarom, és érdekel, de ez idegesítő...
The only real valuable thing is intuition.
-
Oly
őstag
-
-
moonman
titán
kinek az agymenése volt ez a reklám a hozzászólásokban?
undorító. -
Ati007
őstag
Volna 1 kérdésem: az miért van hogy minden nap reggel4 és 5 között tetü lassú a ph? van hogy be sem jön!
-
Oliverda
félisten
válasz Winner_hun #4101 üzenetére
Jó, én nem fogom felvenni az összes topic-ot amibe hébe-hóba beleírok, viszont azért vissza-vissza néznék hogy mit reagáltak rá. Csak addigra elfelejtem hogy hol járkáltam.
Esetleg meg lehetne csinálni hogy minden tag testre szabhatná egy bizonyos keretek között, hogy a kedvenceim - fórumtémák és az itt szóltam hozzá milyen arányban jelenjen meg nála."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest