Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10922) Sk8erPeter válasza LonGleY (#10920) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Az azért nagyon erős túlzás, hogy követhetetlen. Inkább a követhetőséget elő lehetne segíteni némi plusz szolgáltatásokkal.

"Én is pörgetem itt az oldalakat és a böngésző Find in Page funkciójával vizslatok, hogy vajon hozzámszóltak-e valahol. Ez elég vicces 2013-ban"
Igen, ezzel viszont teljesen egyetértek. Ezért is írtam én is, hogy már ezer éve szeretném, ha egyetlen nyomorult mezővel kiegészülne a kereső, és egyetlen plusz query string hozzá lenne csapva a kereséshez, és lenne írva egy egyszerű query arra, hogy az adatbázisból ne csak a feladót, hanem a címzettet is elő lehessen kotorni. Ez már csak amiatt is érdekes lehet, mert mondjuk tudod, hogy egyszer egy topicban válaszoltak neked valami egész hasznosat, de ha ütnek sem jut eszedbe, hogy ki is írta azt a hsz.-t, ezért inkább rákeresnél, hogy milyen hsz.-eket küldtek neked a topicban. De ezt sajnos most nem lehet.
Ez tényleg nem egy véresen komoly dolog fejlesztés szempontjából sem, de ilyenkor szokták azt reagálni itt a házigazdák cinikusan, hogy "jé, nahát, hirtelen 10 millió webfejlesztő országa lettünk". :N

"azzal sem sokat kezd a rendszer, ha egy hozzászólásban többmindenre válaszolunk, ami egyáltalán nem ritka"
Ezt a problémádat viszont egyáltalán nem értem. Válaszolj külön-külön, és akkor "kezd majd vele valamit a rendszer". Mégis mit kellene csinálnia? Minden hsz.-en végigszaladgálnia, és keresgélni hashmarkok után lévő számokra, hogy az vajon egy reakció akar-e lenni korábbi hsz.-re? :F
Azért ez nem egy drupal.org, ahol pl. lehet issue-kat belinkelni, és a [#12345] számsor lecserélődik az adott issue címére, és belinkelődik; de attól még így rákeresni ott sem lehet, hogy mégis hol említették meg valamelyik hsz.-ben a másik hsz.-t; max. reply-ra lehet rákeresni. Szóval ez a szempont azért ebben a formában nem igazán helytálló, legalábbis nem támasztottad alá.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.