- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Egy node js-ben fejlesztett alkalmazás szeretnék írni, csakis backend részt fog tartalmazni (frontend külön projektben van). Tapasztalatból Java nyelv említhető meg, jelenlegis ez a specialitásom. Mivel a node js az új, ezért kicsit nehéz lesz az elején, de a minél több a kihívás annál jobb.
Szóval backend-re két lehetőség jön szóba: JavaScript és TypeScript. Ezeken kívül egy framework-re is szükség van, és ezt nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Rengeteget találtam, ajánlottak is sokat, de eddig nem sikerült döntést hozni. (ilyenekre gondolok: Grunt, Gulp, Babilon, Webpack, NestJS)
Az alkalmazás komplex lesz, tartalmazni fog jónéhány kontrollert, kapcsolódik adatbázishoz, szeretnék metrikát gyűjteni a későbbiekben illetve a logokat is tárolnám valamerre. Emiatt is nehéz kiválasztanom a megfelelő framework-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 -40% Érintős "Kis Gamer" Ultrabook Snapdragon X Plus 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest