- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. Mennyi az esély arra,hogy egy OEM 3770 megadja magát? Ezt azért kérdem,mert vannak 1 év garisok és adódhat-e probléma, ha nem húzom,csak használom...Ha jól tudom ezek már nemigen adják meg magukat csak úgy...de szükségem lenne megerősítésre, illetve cáfolatra.
-
polgi803
őstag
válasz
thomasvold #15748 üzenetére
Igen...közben megtaláltam...az IGP-t
Akkor ez lesz...köszönöm a segítséged!
-
polgi803
őstag
válasz
thomasvold #15746 üzenetére
Ez még beleférne az anyagiakba....ez jobb minőségre?
INTEL Pentium G2020 2.90GHz 3MB 1155 BOX
Ja és milyen grafikus magja van? 2000-es?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék egy kizárólag média gépet építeni. Net,zene,online közvetítés és fimre kellene. Melyik az a proci ami a legolcsóbb, de ezek még simán mennek...hangsúlyozom a leg költséghatékonyabb megoldást keresem. Köszi a helpet előre is!
-
polgi803
őstag
Sajnos az 5.3-at sehogy nem tudtam kisajtolni belőle...a Win felállt,de az alapból futó progikat már nem tudta befejezni...ez van...ennyire futotta...a fesszel már 1.65-nél jártam és nem akartam tovább nyüstölni...
-
polgi803
őstag
Ha nagyon el leszek eresztve pénzzel, akkor ez lesz a max kari, amit be szeretnék rakni: ASUS Radeon HD7950-DC2-3GD5-V2 de ami belátható az 7870 ugyanebből...de nem OFF-olok többet...
-
polgi803
őstag
Axtu-ban nem lehet külön procifeszt állítani,akkor az Cpu Voltage Offset-et mennyire kell?Vagy csak a szorzót? Úgy semmi esélyem...
-
polgi803
őstag
Valaki tudna még további okosságot mondani, hogy csak a kíváncsiság miatt egy próba erejéig 5.2-őt kihozni a procimból...a procifesz és a szorzó állításon kívül még mit lehetne picit állítani...
-
polgi803
őstag
Köszönöm srácok királyok vagytok...megy minden klafán!
és tényleg bocsánat az OFF-ért...
-
polgi803
őstag
be sem lép a BIOS-ba...fekete minden...kivettem az elemet is...utána el kell inditani? nyomtam a lapon resetet is,de ugyanaz...a BIOS-ban átállítottam speedstep-et disabled-re a PLL -t is, offset re állítottam a feszt +0.09-re és egy C1E-t enabled-re...de ujrainditás óta nem jut el a BIOS-ig sem...
-
polgi803
őstag
Tudnátok segíteni? Addig próbálkoztam míg a gép el sem indult és 9A hiba jelentkezett az alaplapomon...tudom ez nem Asrock topik,de most sürgős lenne...
-
polgi803
őstag
Ahogy hallottam és olvastam ezek ilyenek...1.2 körül és felette nagyon nekiindul a hőfok...
közkívánatra teszteltem csak...nem néztem amúgy,hogy hol van a min. fesz,amin stabil,mert annyi időm nincs tesztelgetni...1.2 alá lőttem,mert azt írta a kolléga,hogy alatta még jó lehet és ezért,de nem tudom,hogy lejjebb is stabil-e valamennyin...
-
polgi803
őstag
Azt a teszt előtt tudom beállítani ugye? Nem nagyon vagyok otthon ezekben...ami alapbeállítás volt,azon néztem...megpróbálom...ahogy én teszteltem az már AVX-es teszt volt?
Az igazság az,hogy nem akarom húzni...persze ezt régebben is megkaptam 2600K-val,hogy akkor minek...mert én alapon akarom használni...meg amúgy is IGP-m van egyenlőre...de megnézem még amit írtál...megnézzem 4.5-ot 1.1-en? Hátha...
-
polgi803
őstag
válasz
7600 GS #7986 üzenetére
Én pont így voltam vele...egy kis borsószemnyi a közepére és nekem van egy újra húzható tisztatéri gumi, amivel szépen el tudom egyenletesen kenni az MX4-et...mindig bénáztam kártyával meg mittoménmivel...de full béna voltam...aztán ezzel a módszerrel simán fel tudtam kenni a Brocken alá...és lám....ez a jelenlegi hőfok...
-
polgi803
őstag
Befolyásol valamit negatívan,ha IGP-t használok és húzom a procit? Tehát a teljesítményét visszafoghatja pl. stabilitás terén?
-
polgi803
őstag
Holnap után érkezik meg a 3570K-m...lenne érdemi különbség gamék alatt ha majd lecserélném 3770K-ra? Egy Asus 7870 DCUII V2 lesz egy ideig még, amit meg kell hajtania, és utána egy 7950 DCUII V2-re cserélném...Húzni nem húznám,mert minek még...
-
polgi803
őstag
Amíg volt még Asus 7850-em és 2600K-m,addig minden fullra volt állítva a BF3-ban és simán ment...mindenki mondta hogy 64 fős terep,meg minden...nekem egyszer nem akadozott...nem tudom mi volt,de hiába meresztettem a szemem nem volt baj vele...lehet 2 VGA sok neki,vagy mittomén...nekem jó volt...
-
polgi803
őstag
Én meg azt mondom, mire 5 Ghz kell majd, addigra rég újabb, erősebb procitok lesz...minek szénné húzkodni egy átlagos procit...egy átlag 4.4-4.7-ig húzott bőven elég mindenre...sztem...
-
polgi803
őstag
Jövő hét szerdán az én lapomban is duruzsol egy 3570K majd...
-
polgi803
őstag
Akkor inkabb megtartom...THX!
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy 2600K-t melyik Ivy procira lenne érdemes lecserélni, ha egyáltalán érdemes lenne...Egyenlőre IGP is használnék filmre,vagy MW3-ra...később meg mindenre...3570K,3750K,3770K,2600K
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest