Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz haddent #6149 üzenetére

Szerintem nem szabad egyetlen teszt eredménye alapján megítélni őket. Minimum ennyi kéne: [link]
    Itt a 3770K-hoz képest (ami azért erősebb a 2600K-nál) elég szépen helytáll a 990X, jól látszik, valahol ő van előnyben, valahol a 3770K.

Ami szerintem nem helytálló érv, az az, hogy a s1366 halott. Tény, hogy abból a szempontból halott, hogy nem jön abba a foglalatba új processzor. De ebből a szempontból a s1155 is halott, még max 1-2 új proci jöhet bele (ami úgyse lesz jelentősen gyorsabb vagy olcsóbb a jelenlegieknél) aztán jövőre le lesz cserélve az egész a Haswell-hez való 1150-re. Azt kell mérlegelni, mit és mennyiért kap az ember. Nyilván, nekem se véletlen van Z77+3570K, nekem az felelt meg az igényeimnek, de sokmindenhez még ma is lényegesen optimálisabb lehet egy régi X58 rendszer, igaz, ez valószínűleg nem az egyszeri home user lesz.

Abban maximálisan egyet tudok érteni, hogy ha új vasat vesz az ember, és nyers erő kell, akkor a s2011 (a s1366 utódja SB procikkal) a tuti megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés