Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Sajnos az már nem egy nagy összeg (igaz én is segítséggel spórolom össze) , ha egy normális vízhűtésre el tud menni 200 ezer. Hol van még a többi? 3930K 140-150.
Igaz nakosnak nincs vize , de azzal szemben ott a 690.
Ha eladom a vizem és az 680-at akkor vehetek 690-et![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Üdv Uraim!
Tud valaki ajánlani valami jó alaplapot 3770K alá?
Azt is megköszönöm , ha egy linket kapok ahol megtudhatom , mert elég ürez a Z77-es fórum is!
Előre is köszönöm!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz SzlobiG #5879 üzenetére
BAKKER!
Ez az MSI nagyon szép munka!
Kicsit félek tőle , mert sosem volt. Asrock sem , de nagyon jók azok is a felső kategóriában.
Asus ROG? Nagyon jó és szép (most is az van) , de nem éri meg azt a 90 rongyos árát!
Az nagyon sok!Hol lehet kaoni az MSI-t mert én sehol nem látom!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz haddent #5882 üzenetére
Tudod most is 100 rongyos lapom van majdnem , de már nem látom értelmér ennyi lét beletolni. Bedugok egy SSD-t , 4500-on bármelyikben megy a 3770K , még teszek bele egy GTX 680-at és csókolom! Ja és . Corsair 8GB DDR3 1866Mhz KIT(2X4GB) Dominator Platinum
Szerintem lesz egy . Maximus V GENE
Ez aránylag elérhető áron van (52e) és dicsérik is. A hangkari is nagyon jó rajta. Igaz pici , de a nagytesó már 80 rugó. Annyit nem adok érte!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Sajna az elég kevéske , de szerintem elég jók az Asrock lapok , de majd javítanak a tapasztaltak!
szijartg!
Nézegettem azt is , de nem annyira tetszik. Abból az X58-as volt talán a leg szebb!
Nem hangos a ventije?
Azt 63 ezer körül tudok.
Mondjuk a Gene talán jobb tuningban és nem utolsó szempont a hangkarija sem![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz SzlobiG #5891 üzenetére
Az nem jó nekem mert már döntöttem a GA-Z77X-UD5H mellet és szarul nézne ki a piros ram a kék mellett!
Szerintem a Quad chanell nem tud ilyen 27 ezreseket!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz SzlobiG #5894 üzenetére
Hát én mindég variálok!
Majd most kék víz lesz megint
Azért Pirod ram biztos nem!
Jó lesz ez a corsair hidd el!
Nézd csak meg a nakos videót![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Erdei88 #5896 üzenetére
Erre gondoltál!?
Meghagyom neked ezt az egy kittet. Nem happolom el előled!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Klikodesh #5910 üzenetére
Klikodesh!
Ne legyél biztos benne!
haddent!
Látom Te még nem ismersz!
Ha ismernél ezen nem csodálkoznál. Az vigasztal vannak nálam betegebbek.Erdei88!
Ismerem! Már nézegettem!
Ezt a ramot már az 1866-ost is felrántották 3000-re!Most azon töröm a fejem , hogy nem lesz 377K (mivel csak netezek és játszok) inkább veszek egy 3570K-t. Amit ezen megspórolok , azt rá költöm erre a gyönyörűségre!
Egyszerűen kész vagyok tőle!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Üdv Uraim !
Nos most pár napig van egy G1.Sniper M3 (rev. 1.0) egy 3570K-val.
Az lenne a kérdésem , hogy tudtok e segíteni egy kis leírással mit kell be és kikapcsolni a biosban. Próbáltam vissza olvasni , de nem találtam sajna.
Szerintem a héten kipróbálom még az Asrock lapocskát !
Egyszerűen annyira jó és szép , hogy nem bírom ki !® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Ha jól bele gondolunk akkor az Userek 90%-a játszik és netezik. Nem sok mindenkinek indokolt a 3770K. De jó érzés. Nekem is ezért volt 3930K-m.
Az is megvolt és most a Z77+3570K egy GTX680-al és ugyan úgy netezek és játszok! Csak így egy 100-asból meg van a lap+cpu+ram.Még mindég várok egy kis segítséget , mint új S1155 User!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
HSM!
El lehet kapni így hogy kicsi a hőfok!
Mutatok neke egy teszten belül olyat hogy 83 fokos , de volt több is , meg olyat is mikor csak 57 fokos. Ráadásul nekem ez mind 4600 magasságában vízzel.
Nem sokat mond a képvágásod.Persze nekem sincs stabilizálva semmi és semmit nem állítottam szinte. Tettem itt fel kérdéseket , de mint látom a kutya sem olvassa! Pfff!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz #35434496 #6310 üzenetére
players111!
Valamit nem értek!
Nekem ez a lapom van és majdnem beruháztam és variáltam hogy 8-as belsős csövet teszek a rendszerre , ami nagyon vékony. Kikapcsoltam a ventit ne zúgjon és láss csodát! Nekem éppen langyos az egész. Ennyire melegedős a Maximus?
Nekem 37 fokos ott ahol van a víz block. Mit hűthetnék rajta?
Igaz nem megy a CPU most csak 4500-on.® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Engem régen csesztettek , hogy akkor jó ha sokáig bírja a Prime95. Na én is aludtam egyet és 9 óra múlva lekapcsoltam , hogy most már biztos jó!
Elindítottam a PS CS4-et és kék halál! No azóta aki emleget ilyeneket , annak csak azt kívánom üljön ott és feszüljön rá a monitorra! Ha bedob 1-2 db-ot akkor érdekesebb!Szívesen vennék 1-2 fontosabb bios settinget a húzáshoz.
Csak ami fontos. Nem volt még időm és energiám szórakozni a kis drágával!
3570K-t tettem bele , ezekkel a ramokkal!® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest