Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Van most ez a hogyishívják, ez a játék amit több millióan játszanak és PUBG-nak neveznek. Megannyi gamer gépfelújítási fantáziáját indította már be, most az enyémet is. Elvileg támogatja a 6+ szálat. Mit gondoltok, van értelme olyanba gondolkodni, hogy i7 3770-et venni, az i5 3550-emet meg eladni utána? Úgy láttam 40-be fájna, viszont ha újabb proci-lap-ram trióra szavazok az nem jön ki 120 alatt, aprón vásárolva kaby lake platform is minimum 105K. Már megannyi kombináció ment át a fejemen 1500X/1600/7700/8400, de aztán eszembe jutott ez a 3770 is. +100Mhz, +4 threads, +2MB L3 cache. Tudom mondanátok alternatívának a z77-es lapot is (+400Mhz), de őszintén szólva használtan már nem vennék ilyen lapot, annak idején amikor nézegettem őket sok már hibával küszködött, kitudja melyik mennyire volt tuningolva stb. Láttam pubszon is válik meg a konfigjától. Istenigazából azért tértem most be ide, mert úgy gondolom itt találkoztam eddig a legszélesebb látókörű emberkékkel Ph-n, hátha lesz valakinek valami jó tanácsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Arch Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest