- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poosbal
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még újonc vagyok a fórumon és regisztrációm oka egy jailbrake utáni hiba.
Nekem egy iTouch 4G van 4.2.1 egy iOS-al. Több tutorial megnézése után sikerült végülis feltörni a touchomat, de adóddott egy kis problémám amire sehol nem találok választ.Az a probléma hogy mióta feltörtem a gépezetet, ha kikapcsolom, nem tudom ujraindítani csak ha rebootolom az egészet redsnOw-val. Ez azért problémás mert ugye mindig rá kell kötnöm a gépre, megcsinálnom a rebootot és a végén magától ujraindul (kis ananász megjelenik és betölt). Viszont ha ezek után bármikor is kikapcsolom és újra próbálom bekapcsolni megjelenik a kis apple logó, tölt sokáig és a végén egy fehér képernyőt dob fel pár másodpercre és ujraindul aztán kezdődik az egész előröl addig amíg ujra nem bootolom megint DFU módban
.
Ezzel az a problémám hogy mindig töltenem kell a touchot, mert ha lemerül csak a reboot segíthet.Remélem értitek hogy mire gondoltam és tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönet!poosbal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest