Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
zs0ltii86
üzenetére
Feltelepíted legújabb iTunes szoftvert (googleba beír: iTunes, első találat jó is lesz) Elindítod, csatlakoztatod iPodot, iTunes felismeri, azt hiszem egy Apple acc kelleni fog, de ki is írja, regisztrál, majd ahol van az iPod "főoldala" ott lesz egy restore opció, megkérdezi vagy 3x hogy biztos, igen, letölti legfrisebb iOS-t és újratelepíti. Sajnos pontosabban nem tudom leírni, nem otthon vagyok, de azért remélem ez alapján már sikerülni fog

-
Revolit
senior tag
válasz
Revolit
üzenetére
Lejárt szerkesztési idő...
Most újra megpróbáltam a külföldi mac fórumon olvasott ötletet, (lock orientation -> turn off -> turn on -> unlcok orientation) és működik.... érdekes mit ne mondjak. Azért most kicsit elbizonytalanodtam, van valami módszer, hogy megbizonyosodjak, hogy mindkét szenzor működik (giroszkóp is gyorsulásmérő is?) mert úgy tudom hogy orientáció bármelyiket használhatja.
-
Revolit
senior tag
válasz
mondomén
üzenetére
Igen, azt már láttam
Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:sMeg is találtam, tényleg két szenzor is van: Three-axis gyro és Accelerometer
Labyrinth működik, a képernyő orientációt viszont sehogy sem tudom életre kelteni:s Találtam egy javaslatot neten, hogy "lockoljam" orientációt, kapcsoljam ki majd vissza touchot, unlcok orientation de az sem segített
-
Revolit
senior tag
Labyrinth működik jól, orientáció továbbra sem

Egyébként ha jól tudom kétféle érzékelő is van benne nem? Egy 3 irányú gyorsulásmére meg egy másik.Még egy kérdés mellékesen: ha home gombbal kilépek valamiből, akkor ugye vissza tudok lépni dupla home kattal, alias multitasking. ezek a programok idő után maguktól bezáródnak? Vagy nekem kell valahogy?
-
Revolit
senior tag
Ma vettem a 4g-s iTouchom, de nem megy a képernyő orientálás:s Próbáltam ki be kapcsolni (dupla katt Home gomb jobb oldali ikonnal) újraindítottam, reseteltem de semmi, se a menü se a safari semmi program nem "dől" el hiába döntöm akárhogy a touchot. Erre van valami megoldás, vagy vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest