Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cool Face
üzenetére
Hello
Ilyen nekem is van mostanaban
egyszer nyomom es elojon a multitasking mintha 2xer nyomtam volna meg nekem 4.2.1-em van ipod touch 4g
Amugy mondtak h a 4.3.1 bugos a ipod 4g-n. Olyat is mondtak h pixel hibak jonnek elo meg ilyenek :/ en nem tettem fel szerencsere nem is fogom -
Rommel6600
őstag
válasz
Cool Face
üzenetére
Hmm...
Mi kellett a cseréhez? Számla vagy netán garipapír? Vagy csak bevitted az applehez és (logikus, hogy még nem lehet 1 éves) cserélték szó nélkül?
Amit most cserélek le az nekem is usából való, de nem emlékszem, hogy kaptam volna hozzá bármit is, amazonon rendeltem. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Coolface: Nice Job!
Visszatérve a 4g-3g vitára. Az összeszereléssel voltak problémáim. Ezt leírtam annó, hogy a lock gomb, kezdetben benyomhatatlan volt, aztán 1,5 hónap után már lötyögött, ilyennel a 3g-nél nem találkoztam. Amit a home gomb-ról írsz, ugyanezt tapasztaltam, mikor áttértem a 4g-re, 3 g után. Olyan volt mintha nem is oda illene, mintha kijebb lenne, szerintem ez mindkét irányban megszokás kérdése!
ÜDv
-
e30st
tag
válasz
Cool Face
üzenetére
USÁban van, hogy ilyen helyzetben 1 hónapon belül kérhetsz akár cash-t is.
a magyar fogyasztóvédelmi törvény szerint 3 napon belüli meghibásodás esetén kérhetsz cash-t, ha interneten veszed, akkor függetlenül attól hogy hibás vagy nem, 8 napon belül visszakérheted a casht, még akkor is ha kibontod és használod, valamint ha a garanciális időn belül harmadszor kell javítani akkor követelhetsz full original újat (bár apple alapból újat ad minden garanciális esetben) vagy kérheted hogy fizessék vissza. de ez csak garanciális időn belüli 3. meghibásodás esetén (azzal indokolja a fogyasztóvédelmi törvény hogy sokadik meghibásodás esetén a gyártóba vetett bizalom megrendülése végett lehetőséget kell biztosítani a vevőnek hogy a termék további használatáról lemondjon, a gyártó kárára, vagyis a gyártó fizesse ki neki a cuccát. (amit te a forgalmazón keresztül csinálsz, és utánad még a forgalmazó lerendezi a gyártóval. kb ennyi)) -
HBence89
csendes tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Hát nem tudom, hol van az iStyle bolt, úgytudom budapesten, ahol ez a szervíz is.
De igen lehet, hogy szoftveres gondnál nincs csere, csak hardveresnél.
Végül melyik módszert alkalmazod? Ha kinyírod az akksit már csere lesz, amit akár ezzel a túlfeszes módszerrel megoldható! -
skiny83
aktív tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..
...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is.
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit. 
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Hát ez kemény, az biztos, hogy ez mindenképp a szervíz hibája, és azé is aki átvette tőled. Mert pl. az ASUS szervízben, ha van valami hiba karc, azt felírják, ha nem írnak fel semmit, akkor tökéletes állapotot jelent.
Így hogy eljöttél, így már sajnos nem tudsz mit tenni
Tönkretételt nem tudom, hogy oldod meg, talán erős mágneses térbe rakod, azzal nem tudnak mit kezdeni, vagy lősz rá egy EMP-t.
Elég gáz, hogy beadod javításra, és csinálnak bele egy 15 ezer forintos kárt neked!
Elszomorító, és egyben tanulságos a fórumtársaknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egyszer nyomom es elojon a multitasking mintha 2xer nyomtam volna meg nekem 4.2.1-em van ipod touch 4g