Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
mondomén
üzenetére
Úgy kell free accot csinálni, hogy eleve az amerikai storeban regisztrálsz, mert máskpp nem enged. de a legjobb ha beírod youtubba hogy how to create itunes account without credit card.
ja egyébként ha nagyon nem megy, akkor itt egy account, már legalább 20-an használjuk a suliból, használjátok ti is nyugodtan, és terjesszétek ha akarjátok. fizetős appot nem fogtok tudni venni vele, inkább meg se próbáljátok, free appok letöltésére tökéletes.
email: sylvestercrotty@gmail.com
password: iPhone123 -
Revolit
senior tag
válasz
mondomén
üzenetére
Igen, azt már láttam
Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:sMeg is találtam, tényleg két szenzor is van: Three-axis gyro és Accelerometer
Labyrinth működik, a képernyő orientációt viszont sehogy sem tudom életre kelteni:s Találtam egy javaslatot neten, hogy "lockoljam" orientációt, kapcsoljam ki majd vissza touchot, unlcok orientation de az sem segített
-
C4mp3r
addikt
válasz
mondomén
üzenetére
Én majd jövő nyáron cserélek, az igényeimet ez is kielégíti. Azért vettem, hogy zenét hallgassak, illetve néha netezzek, játszak valamivel. Ehhez nincs szükségem retina kijelzőre 512mb ramra sem egyéb parasztvakításokra. (mondjuk a ram pont nem az, igaz) Pontosan milyen hiányosságok zavarnak?
-
Roxeus
tag
válasz
mondomén
üzenetére
Rendben, a greenpoisonról olvastam már,valószínűleg az lesz. Viszont első körben aggódom, hogy a két fw backupja a JB miatt nem lesz kompatibilis egymással. Az "Apple Computer' mappában jópár fájlt hozott létre, azokból utólag lehet szelektálni, hogy mit másoljak vissza? Vagy egyszerűen megtekinteni, hogy mik vannak ott?
-
Roxeus
tag
válasz
mondomén
üzenetére
Olvastam róla, hogy van, de most hogy biztosra menjek, vissza szeretném állítani a régi 3.1.x verziót, lementeni róla mindent, és tiszta lappal indítani a 4.x.x verziót. Az elsődleges az adatok lementése lenne, utána már a shift+restore-ral már megpróbálnék egy visszaállítást. Remélem, hogy a sok "backing up" ténylegesen a célt szolgálja, és azokat mentegette le, amire nekem most a legnagyobb szükségem lenne...
Lehet erről tudni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:s