Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Csapi007
veterán
válasz

skiny83

üzenetére
						Megesrősítem. Én is ilyet használok most az iPhoneon. Télleg recseg, ropog, mozog a hátulja. Ebből a mozgásból adódóan repedezik és törik a széle. A por is bemegy a tok alá, de szerencsére nem a telefonra hanem csak a gumi és a műanyag közé.
Én most egy ilyet rendeltem majd meglátjuk. - 

hakos1987
őstag
válasz

skiny83

üzenetére
						nah, beszéltem a sráccal... 2009. július közepén voltak szülei USA-ba, akkor vették. Ezt a dátumot ő előbb mondta, mintsem említettem volna, hogy az apple oldalán regisztrációkor pont csak ha 2009 júliusi dátumot adok meg, akkor írja ki ezt: "We're sorry, but we are unable to complete your request at this time. Please try again later."
egyéb korábbi vagy későbbi dátumnál már azt írja, hogy igazoljam számlával....
Vagyis igazat mondhatott, valóban júliusi a cucc, viszont a fentebb idézett szöveg arra utal, hogy az apple oldalán van valami hiba, és nem működik a regisztráció. Googlebe gyorsan megnéztem, és másnak is volt ilyen gondja...
[link]vagyis szerintem az oldal hibája, hogy nem tudom regisztrálni, és remélhetőleg talán később jó lehet.
egyébként meg BUÉK mindenkinek!!!

- 

hakos1987
őstag
válasz

skiny83

üzenetére
						srác azt mondta, usába voltak szülei és onnan hozták, de számlája az nincs. pedig valamiért nem tudok továbbjutni a beregisztrálásnál, ha USA-t választom is

egyébként ez úgy működik, ha megvesznek egy bizonyos termékszámú ipodot, akkor azt ,,lejelentik", hogy megvették és csak utána lehet regelni? vagyis ha lopott lenne, nincs ,,bejelentve" és ezért nem lehet regelni, illetve ezért kér valamit, amivel tudom igazolni a vásárlás dátumát?
 - 

hakos1987
őstag
válasz

skiny83

üzenetére
						tegnapi dátumra is azt írja, hogy mutassam be amivel igazolni tudom. de elvileg Te is beregisztráltad, az nem ugyan így működött? most írtam mailt a srácnak, majd várom, hogy jelentkezzen, én is kíváncsi vagyok. Elvileg azért nincs gari papírja, mert külföldön lett véve....
 - 

hakos1987
őstag
válasz

skiny83

üzenetére
						néztem már, de ott be kell adni a vásrálás dátumát, amit nem ismerek, valamint még amikor cégbe próbáltam, akkor azt írta, hogy igazoljam valamivel ezt a dátumot, most pedig hogy nem tudja feldolgozni, próbáljam később
 pedig pont arra lennék kíváncsi, mikor lehet, ha tudnám a vásárlás dátumát, akkor tudnám meddig lenne érvényes
 - 

- 

válasz

skiny83

üzenetére
						saját háttérhez nem kell jailb de minden máshoz természetesen igen...én úgy tettem rá azokat a számokat amiket akartam h létrehozol egy saját playlistet itunes ban ebbe behúzon azokat a zenéket amiket akarsz és a sync music nál kiválasztok h csak a playlistedet szinkronizálja! Törlés: rajtatartod az ujjad z alkalmazáson , elkezd remegni az app és megjelenik egy kis X a egyik sarkában az ikonnak
 - 

válasz

skiny83

üzenetére
						A pixmaniáról nem sok jó dolgot lehet olvasni itt a fórumon. De az biztos, hogy a magyar nyelv hivatalosan egyáltalán nincs egyik i-eszközön se (jailbreak után lehet rávarázsolni, lásd szifon.com), sőt úgy emlékszem, hogy semmilyen használati útmutató nincs az iPod mellé, nem hogy magyar nyelvű.
Igazából szerintem még egy angolul nem tudónak is elég egyszerű kezelni. Ki lehet azt a minimális angolt bogarászni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - BestBuy ruhás topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
 - Fotó állvány eladó
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
 - új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest