Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..
...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is.
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Hát ez kemény, az biztos, hogy ez mindenképp a szervíz hibája, és azé is aki átvette tőled. Mert pl. az ASUS szervízben, ha van valami hiba karc, azt felírják, ha nem írnak fel semmit, akkor tökéletes állapotot jelent.
Így hogy eljöttél, így már sajnos nem tudsz mit tenni
Tönkretételt nem tudom, hogy oldod meg, talán erős mágneses térbe rakod, azzal nem tudnak mit kezdeni, vagy lősz rá egy EMP-t.Elég gáz, hogy beadod javításra, és csinálnak bele egy 15 ezer forintos kárt neked!
Elszomorító, és egyben tanulságos a fórumtársaknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest