Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok! 9th generációs iPadhez tudtok ajánlani jól működő utángyártott tollakat? A gyári 30+ ezerért azért elég meredek. Előre is köszi!
-
senior tag
válasz
üzenetére
Illetve mivel rendeltem, számlásan , elköltségelem a kft-mbe…
-
-
senior tag
Sziasztok!
Tudom-tudom, ősrégi stb...Ipad 4-el kapcsolatban lenne kérdés, safari böngésző, esetleg chrome korrekül fut-e rajta, meg max youtubera(app) használnám. Böngészőn keresztül alkatrészt rendelnék. Semmi játék meg hasonló. A céges iphone 7-esem is teljesen jól működik még mindig, a másik 13-as iphoneom mellett sem kapok agyvérzést, mint bármelyik androidtól
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- darkFlash Shadow Pro
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest