Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Én telefonnak is simán elhasználnék egy minit, vagy inkább olyan mindenesnek. Nagyon jó és mobil az a méret.
IPad pro-k nagyon izgalmasak, de őszintén szólva a jelenlegi ipad pro 2020 11 ami nekem van, tökéletesen működik es semmi ok a cserére. Néha vágyakozom a nagyobb méretre, de amilyen rosszféle vagyok utána meg a mobilitás miatt vágyakoznék vissza a 11-re. Meg persze most az újdonság miatt az embert izgatja, de inkább csak a fogyasztói társadalom hatása ez, mint a valódi szükség.
1550 EUR az új 13” elég sok, amazonon talan majd 1450 EUR lesz, ami szintén brutális persze, valahogy én a régi árakhoz vagyok szokva és sajnálok ennyi pénzt kiadni. Aki kihasználja a teljesítményt, annak biztosan megéri. A kisebbik lehet hogy majd ha kicsit olcsóbb lesz, értelmes utódja lehet a mostani 2020-nak, de tényleg annyira tökéletes ez is, hogy sajnálnék megválni tőle valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest