Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Támadt volna egy ötletem, amit aztán lehet nem lehet megvalósítani, de hátha.
Van egy 64GB-os táblagépem és egy 256GB-os telefonom és arra gondoltam, hogy mivel a telefonra férnének jobban játékok, viszont nagyobb kijelzőn mégis jobb volna a játék, hogy van-e arra valami mód, hogy valahogyan tükrözni a telefon képét táblagépre?
Azért nem egyből TV-re gondolnék, mert az egyrészt úgysem sikerülni, mivel Google Chromecast és Apple egymás ellenségei lehetnek, másrészt ha mégis mennének együtt, biztosan lenne észlelhető késés, miközben gondolnék arra, hogy iPad és iPhone között minimálisabb lehetne a késés.Hirtelenjében kipróbáltam, hogy mindkettőn elindítottam egyidőben a Képernyő tükrözése funkciót, de nem látták egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest