Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Én sem értelek.
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
. Nyilván van, akinek nem, annak meg egyszerűen át kell gondolnia, hogy mi a legjobb. Olyan is van, amikor sajnos szinte mindegyik kell az általam felsoroltakból. Ezt neked kell tudnod.
.
Nekem az M1 chipes 12.9-es Pro bőven elég képszerkesztésre, video editálásra a drónos és egyéb munkákhoz. Nekem nem pénzt keres a "flotta", saját használatra ez nekem bőven elég. Akinek viszont igen, az gondolom, nem ilyen "gépparkkal" tolja.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Autós topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
.
.