Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Nekem semmi szükségem nem volt váltani iPad Air 4-ről Air 5-re, vagy bármi más iPadre, illetve a Beats fülesemet sem kellett lecserélni Airpods Pro 2-re. Viszont ha hosszú távon gondolkodok, akkor megérte, főleg ilyen konstrukcióban. Az asszonynak (megkapta az Air4-em) és nekem is (Air 5) letudtuk hosszú évekre az iPad kérdést, mindkettőnknek van egy jó fülese amit gyakran használ munkához illetve kényelmi faktor. Ha jövőre akarnám letudni az iPad kérdést akkor valószínű többe fájna, mint most. Miután eladjuk a most számunkra már nem használatos kütyüket a végeredmény elég hízelgő lesz. Ettől a héttől vagy például jövőre sokkal jobban fájna anyagilag, ha ugyanezeket az eszközöket használnánk.
De persze az igaz valahol, hogy ez luxus lépés volt, mert én elvoltam az Air 4-el és a Beats fülessel, a feleségem meg elvolt az iPad 6-tal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs