- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Hehh, erről szól az életem.
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.
Szerintem a racionális döntések a legjobbak valós igények alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.