- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Hehh, erről szól az életem.
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.
Szerintem a racionális döntések a legjobbak valós igények alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.