- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Hehh, erről szól az életem.
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.
Szerintem a racionális döntések a legjobbak valós igények alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tidal
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.