Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Divinity
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Hajlok az air felé valóban, megnézem még egyszer a kettőt összehasonlítva kicsit jobban élőben aztán meglátjuk. Tényleg nem egyszerű döntés.
Már megnéztem mindkettőt tulajdonképpen az air is bőven sok ahhoz amihez nekem egyáltalán szükséges (eddig egy 2016-os 2GB RAM Galaxy Tab 10" volt illetve egy 13" 4GB Chromebook) a tablet valójában csak arra lenne használva amire egy átlagos felhasználó is használja: felkapni a kanapén böngészni YouTube videók fényképek ez-az aztán kész... De semmi professzionális munkára nem tervezem használni esetleg majd valamikor tényleg egy kis irogatás a tollal ha veszek egyáltalán hozzá.. de mindent gyorsabban megoldok billentyűzettel szóval az sem szempont igazán).
Alapvetően egy androidos tabletet (androidos tablet topic ban is nagyon segítőkészen segítettek a srácok) szerettem volna venni 200-300 € körül de arra gondoltam hogy ha már kiadok pénzt, akkor inkább kicsit többet / maximum dupla annyit és akkor van egy biztosan normálisan működő cucc ami hosszú évekig működik ill. támogatott és nem csinál ősz hajszálakat. Ezután pedig jött hogyha már amúgy is ennyit kiadok akkor inkább lehet hogy értelmesebb egy iPad, bár a formátumot őszintén szólva nem szeretem és videózásra nem annyira jó, de vannak hozzá normális alkalmazások és minden gördülékenyebb/jövőbiztosabb. Szépnek találtam a Galaxy S7/S7+ is, de az előbbi a 6GB RAM, utóbbi a méret miatt inkább mégsem. Már a böngészés ben is jobbnak találtam az ipadeket. Ráadásul a mostani androidos Pixel és chromebook gesztusvezérlés mellé jobbnak találok egy iPad-et használni, hasonlóak a gesztusok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Ipad 11 128GB kék /foxpost az árban/
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest